上一頁下一頁
發新話題

別人老公的生日禮物

收藏  |  訂閱
170  26.2k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-14 03:20 PM 發表

好難答到你
位太太都問過幾次,可能佢知老公唔夠,驚佢出面滾啦
件事唔係咁簡單我自己送上門既,同佢地間既細節我冇講
你滿足到佢老公一次.....咁之後點算.......:smile_41:

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-6-14 03:31 PM 發表

你滿足到佢老公一次.....咁之後點算.......:smile_41:
呢d唔到我理啦,當時只係諗自己想唔想玩同接唔接受到
事後係有做佢短暫sp,可能滿足到一時之癢啦,到依家都冇聽過佢地關係惡化

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-14 03:42 PM 發表

呢d唔到我理啦,當時只係諗自己想唔想玩同接唔接受到
事後係有做佢短暫sp,可能滿足到一時之癢啦,到依家都冇聽過佢地關係惡化
你教佢老婆點服待佢老公........:smile_41:

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-6-14 03:44 PM 發表

你教佢老婆點服待佢老公........:smile_41:
冇呀,技巧上佢教我就差唔多
只係佢年紀問題滿足唔到佢老公至大膽問我咋
出發點唔係做人生日禮物,而係我會唔會

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-14 03:48 PM 發表

都係一個好好既經驗.......年紀真係咁重要........

做埋我生日禮物

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-14 03:48 PM 發表

你同佢太太是否好大膽說性事ka?

引用:
原帖由 rickymsz 於 2008-6-17 11:48 AM 發表

你同佢太太是否好大膽說性事ka?
初初唔係
只係netfd傾一d鎖事
係間中先講性事,後來佢先知我冇bf等其他野

樓主,唔知你年歲,但好配服(唔識用其它詞語)你人生經歷,對你的人生觀,閱歷都感興趣,如果我有個咁嘅friend就好!可以了解多D唔同階層嘅人,飲醉吹水一定有很多話題!正!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-21 11:04 AM 發表

初初唔係
只係netfd傾一d鎖事
係間中先講性事,後來佢先知我冇bf等其他野
你的話題都幾廣泛喎, 有時間一起談下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆