上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.8k

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-29 02:32 PM 發表

最大問題係找到好既伴侶仲難過中六合彩,如果佢係好,性方面唔掂,大多女人都不會出去找,所以女人其實都無諗咁多,唔係找新鮮剌激,呢D係男人,大家動機不同
其實..性方面認為唔掂,呢個多數係男人單方面自已傻,正如靚女所講,靈與慾定位,性交都係次要,況且係性交達到潮吹,係比用兩隻手指難.
能夠互通,係感情上滿足一樣充實.

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-7-29 02:50 PM 發表

難過中六合彩? 如果係未好多女人去叫鴨. 係吾係你要求高或者你吾識同異性相處又或者你大女人主意. 叫鴨始終吾健康,你俾錢隻鴨佢當然睇住價錢黎滿足你的慾望.這是建基於金錢上.隻鴨根本吾愛你,夜場里一切都是假.夜場 ...
唔係,無男友都唔一定會去叫鴨既,有時,都要識到一樣有呢d嗜好的女性
先會開始,有d女性都仲未接受到,不過其實有好多都會咁做
真實數字一定比你地d男人諗既多好多,我見過一個表話8成女人有叫過
唔知真唔真,但都信信地
唔知你知唔知呢一代的男性,好多有條件的女人都話簡唔落手,
什至要返大陸找
我諗我完全無問題,可以做一個好好的女友,不過無好既對象,都無用
我唔係搵唔到,要有可以一堆,但一堆唔岩的人,有咩用?
某程度上,鴨係可以比到女人要既野,係好多男人都比唔到
寧缺莫濫,搵錯男人真係一世,叫鴨我認為比較好
我都知只係金錢上,但我認為,係一d時候,呢個係一個不錯的選擇
有男友就當然不會去

如果你唔去,因為呢d原因,都岩,我都支持你既

引用:
原帖由 dd28888 於 2008-7-29 04:48 PM 發表

其實..性方面認為唔掂,呢個多數係男人單方面自已傻,正如靚女所講,靈與慾定位,性交都係次要,況且係性交達到潮吹,係比用兩隻手指難.
能夠互通,係感情上滿足一樣充實.
無錯,不過我都未試過潮吹,或者有,自己唔知啦

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-30 02:40 AM 發表

唔係,無男友都唔一定會去叫鴨既,有時,都要識到一樣有呢d嗜好的女性
先會開始,有d女性都仲未接受到,不過其實有好多都會咁做
真實數字一定比你地d男人諗既多好多,我見過一個表話8成女人有叫過
唔知真唔真,但都信信 ...
你想你可以做到一個好的女朋友,你想要男人你就有一堆,吾好再咁諗.你明吾明白?只係你一廂情願咁諗.世界上沒有完美的人. 兩個人相處是要互相扶持,互相遷就,互相幫助,互相體諒.

你條件高很多男人你選吾落手,我明白.不過很多男人已經吾會同你一起因為你條件高.高條件的男人又不一定選高條件的女人,高條件的男人選擇太多了.

我不反對你叫鴨但是不要沉迷,不要沉船,因為一切都是假的.就算他們說真心也是假的,他們只在乎你的錢.可能你認為俾錢吾洗負責任
小心性病和愛滋病. 還要定期驗血.有左某些性病和愛滋病都吾洗再希望結婚生仔.

pm我啦...........

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-7-30 02:43 AM 發表

無錯,不過我都未試過潮吹,或者有,自己唔知啦
我有一段愛,情,嘅睇法..婚後區, 随手一株.
當然,男女其實都唔想,但係你要揾,或者係你所揾嘅??有冇誤會.!
講到已經離題,?由邊度有好嘢食,講到自己煮,都只係深層咗.
有個個網友.揾緊埋屍嘅人,,,,佢有冇諗過,佢俾浪冲返出海........

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-7-30 04:46 AM 發表

你想你可以做到一個好的女朋友,你想要男人你就有一堆,吾好再咁諗.你明吾明白?只係你一廂情願咁諗.世界上沒有完美的人. 兩個人相處是要互相扶持,互相遷就,互相幫助,互相體諒.

你條件高很多男人你選吾落手,我明 ...
我唔理高條件的男人要咩,反正遇到以前的男友,
我己經不想拍拖住,如果你係識看文的,你都應該會知我不是在炫耀,OK?
要炫耀就不是這樣

性病的事,我從小就知,也看很多相,我諗我係諗得好清楚先去做的人
唔好諗到個個都咁幼稚
女人去叫鴨,意義不會同男人,通常不會出於滿足性慾
呢一點你係男人,都未必會明白,女人會諗好多野先會咁做,很少會一時衝動
所以你不必一再強調性病的事,要講,你同出便D男人講先
我覺得你根本不知道女人點解要去搵呢D,如果唔知,應該了解下先,唔好一味叫人唔好去,唔好一聽到女人叫鴨就咁大反應,不要忘記你也有做過
不過我諗我會諗得比你更清楚

good report, girls need to play more too

回覆 1# 的帖子

first time to see report form women
make me eye open
thanks

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-1 03:53 AM 發表

我唔理高條件的男人要咩,反正遇到以前的男友,
我己經不想拍拖住,如果你係識看文的,你都應該會知我不是在炫耀,OK?
要炫耀就不是這樣

性病的事,我從小就知,也看很多相,我諗我係諗得好清楚先去做的人
唔好諗到個 ...
我一直都無叫你吾好叫鴨.我吾係女人所以想了解但你一直都吾講,叫我點了解. 你又吾渴性又吾係想要人關心和愛護,咁你買什麼? 我都有提醒男人小心性病和愛滋病. 你有性病知識吾代表你吾會染上性病和愛滋病. 出黎玩就要定期染血. 我吾係想用性病和愛滋病黎勸你吾好叫鴨,只係提醒你,我吾想性病和愛滋病的數字不斷上升.  我都有叫雞的經驗,我會定期驗血,吾通為左隻雞害左自己和自己所愛的人一生.況且我戒左叫雞.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆