上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.1k

引用:
原帖由 1880 於 2008-5-27 02:00 AM 發表
在香港K場識左個囡囡,對我千依百順,足足一年多,我感覺她也愛上我,但我已經有老婆,心情非常矛盾

從前的我自名風流,,正是我的格言,但遇上她之後,那份感覺好正,我知我On9,我亦知道要鋪鋪清,要回家,所以每次我們都保 ...
thanks for your frank sharing

引用:
原帖由 1880 於 2008-6-22 03:14 AM 發表

師兄:未沉過船,可能未遇到喇,恭喜你並祝你繼續好運
不過又咁講, 我遇到既全部都係講錢, 一講到錢就咪搞世伯啦, 如果我遇到你既case, 我都唔知會唔會沉架:smile_35:

歡場無真愛:smile_27:

玩還玩,識路返屋企呀!:smile_34:

引用:
原帖由 PhilChia0 於 2008-6-22 12:26 發表

thanks for your frank sharing
多謝

support..........寫得很好.

希望樓主開開心心.

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-6-22 12:52 發表

不過又咁講, 我遇到既全部都係講錢, 一講到錢就咪搞世伯啦, 如果我遇到你既case, 我都唔知會唔會沉架:smile_35:
師兄:都係個句,祝大家<繼續好運>,遇唔到喇:smile_39: :smile_39: :smile_39: 真係好傷㗎

引用:
原帖由 sonydog99 於 2008-6-23 14:46 發表
歡場無真愛:smile_27:
師兄:多謝你的忠告,其實我不同意歡場無真愛,因為我感覺她真的喜歡我:smile_39: :smile_39: :smile_39:

完全明白ching的心情,你的故事和我的一樣,<<<將愛化為關心, 既然妳是我愛的, 我希望妳的生活開心快樂安穩. 不須為其他事而煩惱. 一切的重擔, 讓我一個來擔.
願妳的生活, 每日都過得開開心心. 只要心中留一個一個小小的位置給我, 偶然會想起還有一個人默默的支持妳就夠了.>>>你這一段說出了我的心聲,,,,,,你做對了!!!!沒好結果的就不要傷害別人和最重要的是<<家人>>!!!thank for sharing you great story!!!

I love the song !!! thanks!!<<你是如此難以忘記>>

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆