上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

[quote]原帖由 勁量豬 於 2008-5-28 04:59 PM 發表

:smile_04: :smile_04: PP丫........玩到著燈果個呢:smile_38:

我記得...只係你之前唔係用依個acc.我唔sure0者....咁好過黎探我呀

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-5-28 05:06 PM 發表
[quote]原帖由 勁量豬 於 2008-5-28 04:59 PM 發表

:smile_04: :smile_04: PP丫........玩到著燈果個呢:smile_38:

我記得...只係你之前唔係用依個a ...
:smile_13: 見你開POST咪留低條腳毛LOR..:smile_04:
:smile_15: 我驚你吾記得我丫

引用:
原帖由 勁量豬 於 2008-5-28 05:11 PM 發表

:smile_13: 見你開POST咪留低條腳毛LOR..:smile_04:
:smile_15: 我驚你吾記得我丫
點會唔記得...我咁好記性...

點呀,..依排有冇蒲呀..我都少左0係香港蒲....希望有機會同妳再玩過

好期待大型PARTY呀~~

引用:
原帖由 kmh 於 2008-5-28 03:45 PM 發表
應該冇問題 剛剛考完試,可以上黎玩,期待了很久....下星期覆你人數啦.
好野..終於有人同我片舞了:smile_40:

8 days remaining....

推 一 推

唔 知 有 冇 時 間 來 ~~~~~

話咁快過左三年啦...

Me 話咁快過左1.5年啦

引用:
原帖由 coolam 於 2008-5-30 10:57 AM 發表
推 一 推

唔 知 有 冇 時 間 來 ~~~~~
你是本團第一個團友...:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆