上一頁下一頁
發新話題

春光乍洩

收藏  |  訂閱
1.3k  105.2k

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-8-25 10:40 發表 查看引用來源
評語點我又真係無問
呢個帖我可能唔會再有乜回應,可能幾日後就會沉,大家唔需理會

伯父系咪满足唔到你?

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-8-25 10:42 發表 查看引用來源
得閒jam下歌。純朋友。現在喜歡音樂的,大多吹水。到真正玩落,才出洋相。難得妳投入兼玩得,有機會一齊玩下。

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-8-24 12:03 發表 查看引用來源
之後有晚我應約伯父去飲嘢,專登著到咁
巧大對

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-8-25 10:42 發表 查看引用來源
去左人地個帖講開自己同侄女婿發生的事
有網友好有興趣想知,所以我又不好意思在人地個帖發表太多自己的事,所以不如返嚟我呢度分享
講到侄女婿帶左我去佢個北方老鄉的 桑拿浴室,仲介紹左佢一個男性老鄉幫我推拿,而佢亦同房但係佢叫左個都是男技師,北方男人原來唔介意用男師傅同自己按摩,佢仲話上海浴室男師傅同男客人摔死皮會連袋袋都會摔得好乾淨,簡直聽完都令我覺得不可思議

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-8-28 13:25 發表 查看引用來源
去左人地個帖講開自己同侄女婿發生的事
有網友好有興趣想知,所以我又不好意思在人地個帖發表太多自己的事,所以不如返嚟我呢度分享
講到侄女婿帶左我去佢個北方老鄉的 桑拿浴室,仲介紹左佢一個男性老鄉幫我推拿,而佢亦同 ...
梗係好啦!咁之後點?

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2024-8-25 23:28 發表 查看引用來源
巧大對
哈哈,好大咩

附件

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-8-28 13:33 發表 查看引用來源
哈哈,好大咩
大呀!有冇34D?😉

引用:
原帖由 iphone10 於 2024-8-28 13:33 發表 查看引用來源
哈哈,好大咩
最小36D?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-8-28 13:32 發表 查看引用來源
梗係好啦!咁之後點?
之後侄女婿只是按左一個鐘就叫左個師傅走,然後佢就繼續在房內同佢老鄉及我吹水,因為我透露過我身體上有過某些問題,侄女婿就話呢個師傅可以幫你推淋巴,將你身體上淋巴打散,不過就要我唔好怕醜一定要比師傅推散我身上淋巴,包括乳房同膀胱等

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆