上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-7 06:57 PM 發表

决定邊間末啊,走人,過【沒力四射】:smile_30: 两個一
常x啊...........

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-7 06:05 PM 發表

有d 都見過
五人左右就會成團, 你點?
五個先成團?$300x5=$1500,果然推動深圳娛樂業興旺.................

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-7 03:15 PM 發表

講笑啫
1)睇咗骰唔準再搖 (咸濕骰除外)
2)叫咗骰俾人開,唔夠一半加半杯
3)叫咗骰俾人開啱啱好中膽,加半杯
4)跌骰一粒,四份一杯
5)跌盅一杯
6)開骰,骰放盅面,方便數,唔記 ...
:smile_14: 自己友玩法喎:smile_14: 不過第一改少少:smile_40:
無什麼佢地D單骰, 我地D蛇, 全部無得搖過(叠骰除外, 但要比人睇堅定流, 唔比人睇罰半杯:smile_30: )

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-7 03:15 PM 發表

講笑啫
1)睇咗骰唔準再搖 (咸濕骰除外)
2)叫咗骰俾人開,唔夠一半加半杯
3)叫咗骰俾人開啱啱好中膽,加半杯
4)跌骰一粒,四份一杯
5)跌盅一杯
6)開骰,骰放盅面,方便數,唔記 ...
呢個好耐都無玩...啦!!!
睇左骰唔準再睇<---玩得越耐就越易死...

開骰個仲要up 中自己咩骰.....:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-7 08:03 PM 發表

五個先成團?$300x5=$1500,果然推動深圳娛樂業興旺.................
1500好多咩
都係想多人d 玩遮

引用:
原帖由 抽水強 於 2008-5-7 08:40 PM 發表

:smile_14: 自己友玩法喎:smile_14: 不過第一改少少:smile_40:
無什麼佢地D單骰, 我地D蛇, 全部無得搖過(叠骰除外, 但要比人睇堅定流, 唔比人睇罰半杯:smile_30: )
同意,
咸濕骰=叠骰,好似你叠你女朋友:smile_30:
自己友仲有個玩法,我之前發問區介紹過

順半杯+俾5蚊
搶一杯+俾10蚊
飲唔到要人幫,半杯5蚊,一杯10蚊
家家有求,D錢用嚟埋單,有剩咪醒吓D【撫摸員】,睇吓邊個高手,分分鐘免費飲酒+坐女
5個2:smile_15:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-8 12:47 PM 發表

同意,
咸濕骰=叠骰,好似你叠你女朋友:smile_30:
自己友仲有個玩法,我之前發問區介紹過

順半杯+俾5蚊
搶一杯+俾10蚊
飲唔到要人幫,半杯5蚊,一杯10蚊
家家有求,D錢用嚟埋單, ...
我就唔會玩到錢喇
會傷感情
無謂

i wanna go 。。。。 

引用:
原帖由 小強一號 於 2008-5-8 02:24 PM 發表
i wanna go 。。。。 
一齊玩喇
回多d post, 夠50分就可以pm架喇

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-8 02:01 PM 發表

我就唔會玩到錢喇
會傷感情
無謂
哦!唔係睹錢,我都唔鐘意同自己友賭錢,費事贏:smile_30:
俾D錢用個吉盅裝住,埋單用嘅,每人咪可以夾少D,
輸得多,飲得自然多,俾錢相對俾得多,非常公平,甘點會傷感情呢
之前都好多C hing贊成架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆