上一頁下一頁
發新話題

遇到過唔錯嘅 按摩揼骨

收藏  |  訂閱
242  42.8k

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-3 22:06 發表 查看引用來源
遇到過唔錯嘅 按摩揼骨
可否pm地址及联络方式,谢!

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-3 22:06 發表 查看引用來源
本應約咗姊妹花 按正骨. 點知 去到話要等差不多45分鐘. 谷鬼氣走人. 因為那天是假期 好多休息. 畀我行到後面 其中一條街盲摸摸裝上去諗住乜都好試下. 初頭 睇格局以為是一樓一. 因為他隔離兩間房好似是做一樓一廣告 ...
今日放假試约,点知話有師兄约了兩点半但不能去,我剛好補回空隙,真好彩,本人著重part 1
所以系唔系靓女不重要,冲完身問好價錢就開始按,重点踩背按腰,一的都不馬虎而且好细心,彈手根最後還加拉大腿根忍痛接受。再到抓龍根,手法和姊妹花不同,是按细佬附近的根和搓肚但冇揸波子,最後来個開心大發射完成。

另外話説問價時90分钟600,好似打出要加多100。
因她按都忘记睇時間,發射完才知己到120分钟,但地都是700,所以其它師兄自已問清楚價錢才决定,整體可接受,應該會再去,多谢超力兄介绍。

引用:
原帖由 newbegin88 於 2024-7-15 14:44 發表 查看引用來源

師兄你踩到人哋條狗尾,人哋梗係咬住你唔放喇。

呢隻狗佔有慾好強,不過勝在忠心,當年剛啱社運+疫情兩姐妹冇乜生意,隻狗用分身炒起咗兩姐妹,所以家姐都好buy佢。

佢可以呢頭出完帖,呢頭即刻打電話比家姐報告內容寫咗乜嘢, ...
白痴仔 啲嘢係人都睇得出啦佢以前出啲訊息真係好討厭不過呢度師兄厚度 . (再講返姊妹們當然沒有問題啦. 佢哋手骨ok掂). 問題係佢往作小人講來講去 . 又重複又騎劫 埋師傅條貼雙重 播放 真係好老土囉 .又或者人哋真係有戀母狂啦. 佢亦都唔知我同 姊妹們的關係啫. 麻甩佬梗係搵新鮮咁啦唔通仲成日去咩抵佢做隻 忠心狗

引用:
原帖由 pk2246 於 2024-7-15 14:49 發表 查看引用來源
應該係3樓,唔係2樓
厲害厲害. 心水清👍 二樓應該 好似 係性商店嚟

引用:
原帖由 mark_tw 於 2024-7-15 16:46 發表 查看引用來源

今日放假試约,点知話有師兄约了兩点半但不能去,我剛好補回空隙,真好彩,本人著重part 1
所以系唔系靓女不重要,冲完身問好價錢就開始按,重点踩背按腰,一的都不馬虎而且好细心,彈手根最後還加拉大腿根忍痛接受。再到抓龍根,手 ...
最緊要滿意 啱你. 佢有一度好就係唔會太計較時間 通常都過鐘. 我第一次去的時候唔知係咪佢心情靚.過了鐘還話幫我送洗面 幫我洗下塊面做facial 不收費. 呢樣唔知係咪人人有你哋可以試探下問下

回覆 162# mark_tw 的帖子

我昨日想約,可能生意太好做唔切,佢回覆60分鐘收費係$600。但都要多謝電磁俠師兄的分享。

引用:
原帖由 loneman1966 於 2024-7-16 08:58 發表 查看引用來源
我昨日想約,可能生意太好做唔切,佢回覆60分鐘收費係$600。但都要多謝電磁俠師兄的分享。
1966師兄 首先講返不用客氣 我都係純粹分享下 你話佢報價一小時 600元. 我估你們可能 溝通上有啲誤會了. 如果 畀得600元應該有 至少 雙鐘服務了. 或者你得閒再打電話溝通下

師兄, 請PM地址

廚師發版?
引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-15 16:53 發表 查看引用來源
  厲害厲害. 心水清👍 二樓應該 好似 係性商店嚟

請師兄提供資料.謝謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆