上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.2k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 12:22 發表 查看引用來源

唔知㗎可能啦🤭🤭佢淫亂起上黎乜都得,最緊要止痕🤣🤣
呀家姐周時痕,開咗佢3P呢條水,
以後多一個玩法。。。

問一吓,家姐有冇攞William 嘅聯絡。。。🙄

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 12:29 發表 查看引用來源

連埋插係佢下面果條假屌,3條呀🤣🤣
真係好淫呀!有冇比你哋一個屌緊同時間含第二個?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 12:32 發表 查看引用來源
真係好淫呀!有冇比你哋一個屌緊同時間含第二個?😬
梗係有啦🤣😆遲啲有時間講埋下半場最精彩嗰段🤫🤫

好快會三穴中出

引用:
原帖由 斷空食客 於 2024-6-7 13:16 發表 查看引用來源
好快會三穴中出
唔搞後門啦🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 12:33 發表 查看引用來源

梗係有啦🤣😆遲啲有時間講埋下半場最精彩嗰段🤫🤫
咁等你更新啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-7 14:21 發表 查看引用來源
咁等你更新啦!😬
其實平時家姐個look你真係會以為佢係一個良家熟女,點會估到佢上到床可以同兩個男人屌仲要玩埋假屌咁淫賤?🤭
呢張家姐嘅相或多或少都可以睇到佢對波真正有幾大?其實真係好普通,不過真係有一份他人妻味🤭🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 21:39 發表 查看引用來源

其實平時家姐個look你真係會以為佢係一個良家熟女,點會估到佢上到床可以同兩個男人屌仲要玩埋假屌咁淫賤?🤭
呢張家姐嘅相或多或少都可以睇到佢對波真正有幾大?其實真係好普通,不過真係有一份他人妻味🤭🤫 ...
呀家姐那一代計,佢宜家保持對奶咁,
絕對在平均值樓上高一階。。。,

師兄你食得好嘢多,唔係正嘢睇唔上眼,食唔落口,,🤭😆🙄

吹緊兩個,自己仲攞條假嘢塞入下面玩
真係淫婦
依D真係呃唔到人
最盡可以玩4P
含兩碌
前後插兩碌
一試包佢返唔到轉頭
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 11:56 發表 查看引用來源

咁有冇喎,家姐夠話其實佢唔係好想玩3P😆🤣都係推咗落我身上
不過佢同我哋兩個吹緊,自己仲攞條假嘢塞入下面玩🤭🤭咁我就真係唔知佢會唔會喇?😆🤣 ...

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-7 14:20 發表 查看引用來源

唔搞後門啦🤣🤣
你唔搞,你個fd可以搞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆