上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.2k

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-16 07:38 PM 發表

約出來食個飯唔係好多錢姐~~~~:smile_38:
窮到日日都要係屋企呀--

引用:
原帖由 KT117 於 2008-6-18 17:57 發表

窮到日日都要係屋企呀--
我唔吃宵夜同早餐爽下來的錢去見女都係咁啦 :smile_38:

引用:
原帖由 New-Guy 於 2008-6-18 16:20 發表

说的对,旧的不去,新的不来, 更加不用烦恼如何甩她!
要找新都幾花時間  :smile_44:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-18 10:41 發表

妳同我定~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
一個月先見一兩個  沒問題  最多就比人追左去我可以找新野  :smile_34:
又撞正一件易上難甩的,又要搞一輪功夫好來好去~~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-18 21:57 發表

我唔吃宵夜同早餐爽下來的錢去見女都係咁啦 :smile_38:
慳2餐,求幾督~~:smile_30: :smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 JackySam 於 2008-6-18 09:57 PM 發表

我日日都食屋企--

無得在節省啦--

引用:
原帖由 ox9 於 2008-6-19 00:57 發表

又撞正一件易上難甩的,又要搞一輪功夫好來好去~~:smile_27: :smile_27:
好來好去  係好男人  咁我地先有機再騙條女咩  :smile_30: :smile_30:

兄弟們雁田在香港點去,或者在深圳那邊邊度坐車  :smile_38:

出d相又话4级,又比d十九版主扣分
以后都5再出相
等多d胶人玩野

星期六日  咁靜嫁~~~~~~~~~~~~~~:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆