上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

baby........我訓先啦!你做完野都休息吓啦.........goodnight......(錫錫^.^)

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 05:14 AM 發表
baby........我訓先啦!你做完野都休息吓啦.........goodnight......(錫錫^.^)
其實我已經做完一陣:smile_40:

咁BB都早點休息(吻一下額頭)

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 05:16 AM 發表

其實我已經做完一陣:smile_40:

咁BB都早點休息(吻一下額頭)
baby......係度嗎?

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 10:39 PM 發表

baby......係度嗎?
BB,今日見點??有冇定時食藥??

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 11:36 PM 發表

BB,今日見點??有冇定時食藥??
無咩事啦!已經食哂D葯啦~

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 11:38 PM 發表

無咩事啦!已經食哂D葯啦~
咁就好^^點解咁快食曬D藥既??

尋晚5點9先訓,BB今日有冇5知醒

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 11:39 PM 發表

咁就好^^點解咁快食曬D藥既??

尋晚5點9先訓,BB今日有冇5知醒
無唔知醒呀,仲叫埋小男友起身添.....

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 11:42 PM 發表

無唔知醒呀,仲叫埋小男友起身添.....
小男友就好喇.....

我遲到.....仲要比老細見到......:smile_43:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-25 11:43 PM 發表

小男友就好喇.....

我遲到.....仲要比老細見到......:smile_43:
吓?咁有無俾boss話你呀?:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-25 11:46 PM 發表

吓?咁有無俾boss話你呀?:smile_13:
咁又無....因為老細佢地都見慣我遲....:smile_40:

但係今日就係咁釣魚.....仲要Q圖.....有點  魂不附體既感覺...好想恰下.....但係全日都被老細捉住開會......= =ZZZZ

同埋....今日遲左起身....所以無洗白白.....:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆