上一頁下一頁
發新話題

第一次同外國人做和第一次3P的感覺

收藏  |  訂閱
194  35.1k

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-4-26 03:52 PM 發表

唔同ge,同聲同氣ge香港男仔始終好d,因為我唔係只追求性ge
是咁的....
還有心靈上交流??:smile_30:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-25 01:53 AM 發表
樓主.....等咁耐都未有下集??
之前原來想分享同一個黑人做愛ge經歷,不過呢度好多人插我,所以打咗少少之後停咗無打埋落去lor,不過見到後來咁人pm我,就講埋落去啦

其實哥晚我再去同一地方原來只想睇吓有無大隻鬼佬ge,點知有一個黑人嚟請我飲野同埋想同我傾計,我都知去哥d地方大家都各有目的ga啦,所以我都無抗拒,傾傾吓我都比佢抽吓水,後來佢問我使唔使去廁所,我當然唔制啦,我話如想做就要租房,咁我就帶咗佢走

開房後佢鬼死咁心急,不過我都要佢沖涼先,不過黑人真係好臭,超難頂!

大家洗完白白,佢就同我口交先,跟住又要我同番佢含,之後又玩69,佢條野雖然長,不過又黑又軟,到佢插入時,佢仲要用手輔助先插晒入去,佢插咗好耐,不過唔知點解同佢做無之前同兩個法國仔做咁刺激,我甚至想快d做完就走

雖然同佢做無咩驚喜,不過始終算同過黑人做過,算係一次經驗啦。

咁正豆既..

回覆 #162 vivilee8964 的帖子

唔知我又有冇得驗下同你呢..因為你有冇驗過同混血兒做過呢,我係後生仔一名,都唔錯架:smile_44:
引用:
3. 嚴禁招攬,徵求,發起網聚或意圖或企圖, 甚至實際出現招攬 / 徵求、邀約等情況出現
( 違者會被扣10-50分  , 嚴重者會被即時禁言或禁訪 )

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-4-26 03:54 PM 發表

之前原來想分享同一個黑人做愛ge經歷,不過呢度好多人插我,所以打咗少少之後停咗無打埋落去lor,不過見到後來咁人pm我,就講埋落去啦

其實哥晚我再去同一地方原來只想睇吓有無大隻鬼 ...
hello 我係第一日係度留言架
覺得你好詳細同好有心機寫自己經歷,我思想比較亂,做完既野唔記得八九成 hehe
黑鬼都分幾種既,東非d黑人我覺得冇南非黑人咁大陣味同皮膚光滑好多 btw我未試過南非黑人啦
有時間再同你傾啦

引用:
原帖由 fatlung67 於 2008-4-26 04:03 PM 發表
唔知我又有冇得下同你呢..因為你有冇過同混血兒做過呢,我係後生仔一名,都唔錯架:smile_44:
是咁的....
你到底想驗甚麼呢??
連個試字都不懂,
回去驗下思維先吧!:smile_45:

引用:
原帖由 webblogger 於 2008-3-27 12:48 PM 發表
係呀
外國人大d ga
都唔係ka
法國同英國男人一樣,普遍同中國北方人差唔多size,係南方人細啫
如果同德國或者荷蘭男人交過手,你先知外國人可以大成點

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-4-26 03:54 PM 發表

其實哥晚我再去同一地方原來只想睇吓有無大隻鬼 ...
thx report.

樓主你下一個目標會係邊類型人呢?

嘩!樓主,我唔想掃妳興,但妳要小心AIDS喎~~~~

引用:
原帖由 常過大海 於 2008-4-26 06:05 PM 發表

樓主你下一個目標會係邊類型人呢?
無目標,隨緣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆