上一頁下一頁
發新話題

bf搞到我潮吹..好high!

收藏  |  訂閱
485  45.6k

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-21 08:33 PM 發表

叫私家雞太冇肉....我唔鍾意呢個term
唔使咁認真.....:smile_42:

引用:
原帖由 D-fend 於 2008-3-21 08:41 PM 發表

不過雞呢個字真係少少侮辱性..
人地叫"性工作者"

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 08:43 PM 發表

不過雞呢個字真係少少侮辱性..
人地叫"性工作者"
呢d係新聞報導先用, 其他可以用囡囡, cc, etc.........

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 08:37 PM 發表

nevermind
你add我呀
本帖隱藏的內容需要積分高於 9999999999999999999999999 才可瀏覽
引用:
總版規  [七] 嚴禁公開任何個人通訊資料

嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑顯示或暗示於本論壇。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。會員間私人通訊請利用PM,新手可使用對象回帖中的通訊icon。

引用:
原帖由 ZACHNG 於 2008-3-21 08:37 PM 發表
講就錦講姐~!!
接受唔到:smile_39:

引用:
原帖由 D-fend 於 2008-3-21 08:41 PM 發表

可能我太鍾意保護女仔:smile_39:

c hing, 咁點夠你玩?:smile_43:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 03:31 AM 發表
3月20日**
今日同bf去開房牙., 我地都好耐冇做過..
比左兩個中錢..所以大把時間..
我趴左o係張床到..我bf o係後面揭起我件33..係咁lam..
哇好痕牙...佢用舌尖由下lam向上..成個人震晒..
lam到上條頸到...我 ...
哇你果然crazy,,,名副其實crazy girl
你男友真係有咁勁架!?

正呀:smile_40:

我都想要潮吹...
唔知潮吹係點ga la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆