上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

引用:
原帖由 ddwai 於 2008-1-20 07:54 PM 發表
96 is very bad....:smile_22:
服務態度不真誠...交行貨
近期談論焦點是8及98,何來96,是那一班,早中定夜,可否詳細說清楚,如何不如所謂?

引用:
原帖由 張自強 於 2008-1-21 09:07 AM 發表

近期談論焦點是8及98,何來96,是那一班,早中定夜,可否詳細說清楚,如何不如所謂?
佢話唔真誠:smile_45: 冇話不知所謂:smile_38:

引用:
原帖由 ddwai 於 2008-1-20 07:54 PM 發表
96 is very bad....:smile_22:
服務態度不真誠...交行貨
如何不真誠,請詳細說明,給大家分享。
綜合各位c兄意見,是想找些有feel的,而那些工事工辦的最無feel,印象中18是最無feel的,各位同意嗎?

引用:
原帖由 張自強 於 2008-1-21 02:02 PM 發表

如何不真誠,請詳細說明,給大家分享。
綜合各位c兄意見,是想找些有feel的,而那些工事工辦的最無feel,印象中18是最無feel的,各位同意嗎?
我冇俾佢做過,所以無法提供意見:smile_45:

Yesterday, i tried ^). Slim figure, small ball, >25 years old.
Service is on average. Not too good, not too bad.:smile_13:  tunnel is ok tight and have enough water.
I saw ^. She's quite pretty and have a good fogure but I tried her before so i didn't pick her yesterday.

我相信溢泉有唔少尚有些質素的囡囡,各位brother已介紹過,但小弟始終鍾情18,太正啦(個人感覺)。不過講身裁她又真的是差咗少少,但我以相頭行先,所以可以接受。有冇其他林文龍(18fans) ?

引用:
原帖由 JS 於 2008-1-22 11:35 PM 發表
我相信溢泉有唔少尚有些質素的囡囡,各位brother已介紹過,但小弟始終鍾情18,太正啦(個人感覺)。不過講身裁她又真的是差咗少少,但我以相頭行先,所以可以接受。有冇其他林文龍(18fans) ?
各有各的捧場客,是好事來的,所謂各有所愛。
上天很公平,通常靚的細波,大波的樣不靚,除非自己去裝假狗。
所以先mark件靚,再mark件大波,互相交替,可以平衡些,
但我不會mark件假波來交替,自已搵自己笨,等如帶隻假勞出街,我真的沒有這個勇氣,
如果無錢買真勞,不如不帶。

thx report!

不是廣告吧? :smile_42: :smile_38: :smile_38: :smile_43:

:smile_38: .......not the ad......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆