上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 爹核士 於 2006-9-19 07:33 PM 發表
我都會收看你的推介
真的十分勁 ~~ 下次我一定會再跟你買的呢
謝謝 ,有機會的話真的想和你傾傾有關足球的東西
沒問題,有什麼都可拿出來一起研究!:005:

引用:
原帖由 _Air_Student_ 於 2006-9-19 05:51 PM 發表
西野...你收到我send比你個信息嗎
收不到,是什麼來的?可以的話再發一次吧!:005:

我想問下利物浦對紐卡素  呢埸波點睇

引用:
原帖由 mouse00 於 2006-9-19 09:49 PM 發表
西野兄,多謝你的分析,令小弟獲益良多,有個問題想問你的,其實亞洲盤是基於什麼原則來開盤呢,我覺得相比起標準盤,亞洲盤有更多唔合理既盤口,令小弟常常百思不得其解,希望西野兄可以解答到啦,希望大家日後多多指教~~ ...
有獲益小弟就開心,小弟由此始終都係想帶比大家這樣,亞洲盤多是基於一場波,例一,A隊過份強,而B隊又好弱,一看就知A隊贏緊,所以先會開盤等A隊讓左波,大家看落就好平均咁進行一場賭注,例二,A隊和B隊實力不分上下,但開盤者又不想只受注主客和,所以就開個盤出來,等場波只有贏或輸之分,冇左和就容易搏,所以先會吸引到人下注!多鬼盤只是一些過份讓球所致,例如A隊明明讓不起B隊,但偏偏就開個讓盤出來等大家下注下盤,之後見食左好多水就轉回最初想開的盤,這樣情況周時見到,所以巴打要小心!:005:

加油呀你要!

引用:
原帖由 man17698 於 2006-9-19 10:15 PM 發表
請西野兄推介意乙球賽參考!
暫時可以講12到點先會推2場波,小弟要看完所有資料先比心水,因為想命中高D!:005:

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-19 10:24 PM 發表
我想問西野兄...你是如何入這一行的?為什麼你又會入這行...
我入這行最初都是由不合法的地方開始做,之後比而家呢間公司老闆拉左我黎幫手,一做就做到而家!至於你問點解我會入,我想當時16歲都太多野唔可以做,當然係沒太多工可以搵到很多錢,所以由唔見得光既地方慢慢學習到而家,就是這樣!:005:

引用:
原帖由 Xsonson 於 2006-9-19 10:25 PM 發表
細佬剛剛?
巴打你好,小弟歡迎你!:005:

引用:
原帖由 fan62785889 於 2006-9-19 10:30 PM 發表
我想問下利物浦對紐卡素  呢埸波點睇
小弟較早前回帖都簡單分析左小許,巴打可看看,至於進一步就等明天收多點重要資料先再研究!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆