上一頁下一頁
發新話題

3P 育成 更新#152

收藏  |  訂閱
188  26.6k

引用:
原帖由 kelly1213 於 2019-10-20 11:54 PM 發表 查看引用來源

師父靚仔嗎
大陸有乜多?人多,你想要乜有乜?你比佢按,都係合哂眼休息

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-21 12:20 AM 發表 查看引用來源
呢個weekend老婆同左D姊妹去咗韓國玩,得返我一個人喺香港,佢WhatsApp 問我之前個post多唔多人睇,我咪cap圖俾佢睇,話都唔知幾受歡迎,我同佢講如果真係3P自己幻想嘅流程

老婆:我濕咗少少,你好曳丫
我:如果唔係點搞到你咁舒服

跟住我老婆就send咗張screen cap 係我同佢搞野既video

我:條JJ流晒水啦
老婆:👅
我:我覺得你嗰日我角色扮演你係 ...
嘩,好正吖,淫妻難求,師兄你好"性福"吖

引用:
原帖由 粉紅色的西 於 2019-10-20 04:52 PM 發表 查看引用來源

好呀!不如開個群?
有興趣,大家交流吓

引用:
原帖由 粉紅色的西 於 2019-10-19 03:34 PM 發表 查看引用來源

睇住老婆畀第個男人屌,真係一種享受,希望有朝一日可以啦!
呢個,應該係,好多中年人夫的夢想,

引用:
原帖由 leechi1978 於 2019-10-21 09:23 AM 發表 查看引用來源

呢個,應該係,好多中年人夫的夢想,
但好多人敢想唔敢做,又或者找不到對象

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-21 09:27 AM 發表 查看引用來源

仲有一種情況,係,人夫好想,人妻唔肯

引用:
原帖由 leechi1978 於 2019-10-21 09:54 AM 發表 查看引用來源

仲有一種情況,係,人夫好想,人妻唔肯
這個也是主要原因

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-21 09:55 AM 發表 查看引用來源

這個也是主要原因
所以,我話,楼主,好性福,哈哈

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-21 09:27 AM 發表 查看引用來源

在香港,要溝仔溝女,溝人妻溝人夫,不算特别,不算好難。
但要找夫妻,真心好難,先减不接受的人妻,再减不接受的人夫,已接近9成,夫妻都接受,又要你啱他,他又啱你,最後百中無一。
在香討聊過10個以上,真能带妻出來只有1個,吾好話带妻,能話比老婆知出去玩的,也只有2個,絕太多男的只係偷跳。
偷跳最大問題係無時間,多數男的,只係幻想,個女一來就擒自己,自己那有空,個女會相就時間,唉,你估叫雞咩。
如果生活中,你都未能溝女,溝人妻,夫妻3,4P, 係更高一個级别,難好多。

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2019-10-21 10:14 AM 發表 查看引用來源

在香港,要溝仔溝女,溝人妻溝人夫,不算特别,不算好難。
但要找夫妻,真心好難,先减不接受的人妻,再减不接受的人夫,已接近9成,夫妻都接受,又要你啱他,他又啱你,最後百中無一。
在香討聊過10個以上,真能带妻出來只有1個,吾好話带妻,能話比老婆知出去玩的,也只有2個,絕太多男的只係偷跳。
偷跳最大問題係無時間,多數男的,只係幻想,個女一來就擒自己,自己那有空,個女會相就時間,唉,你估叫 ...
同意師兄分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆