上一頁下一頁
發新話題

與C先生的激情-潛能被啟發-潮吹N次-

收藏  |  訂閱
170  17.4k

引用:
原帖由 雪兒28 於 2019-9-9 11:45 PM 發表 查看引用來源
真係好。唔好話潮吹,我高潮都未試過😢
有個ex講過,搵到G點既時候用一個比較溫暖既頻率去摔;但男人常常有個犯錯係見個女仔興奮,就加大力度同頻率,原來咁女仔反而會仲難潮吹或高潮,最好既方法都係keep住之前興奮既力度就得

引用:
原帖由 雪兒28 於 2019-9-9 11:45 PM 發表 查看引用來源
真係好。唔好話潮吹,我高潮都未試過😢
可憐左啲……會好似爭啲咁

引用:
原帖由 SP1383 於 2019-9-10 05:36 PM 發表 查看引用來源

有個ex講過,搵到G點既時候用一個比較溫暖既頻率去摔;但男人常常有個犯錯係見個女仔興奮,就加大力度同頻率,原來咁女仔反而會仲難潮吹或高潮,最好既方法都係keep住之前興奮既力度就得 ...
人常常有個犯錯係見個女仔興奮,就加大力度同頻率,原來咁女仔反而會仲難潮吹或高潮<----重點

引用:
原帖由 SP1383 於 2019-9-10 05:36 PM 發表 查看引用來源

有個ex講過,搵到G點既時候用一個比較溫暖既頻率去摔;但男人常常有個犯錯係見個女仔興奮,就加大力度同頻率,原來咁女仔反而會仲難潮吹或高潮,最好既方法都係keep住之前興奮既力度就得 ...
人常常有個犯錯係見個女仔興奮,就加大力度同頻率,原來咁女仔反而會仲難潮吹或高潮<----重點

引用:
原帖由 Silker 於 2019-9-10 04:38 PM 發表 查看引用來源
其實有無人真正講得出潮吹出來的液體係咩?有無試過lam過,甚至吞過?
是尿?是愛液?還是清水?
我試過,透明無味的

引用:
原帖由 失常少女 於 2019-9-11 04:17 PM 發表 查看引用來源

人常常有個犯錯係見個女仔興奮,就加大力度同頻率,原來咁女仔反而會仲難潮吹或高潮
但獸性通常勝過理智🤦🏻‍♂️😂

引用:
原帖由 Pretty女神 於 2019-9-12 09:16 PM 發表 查看引用來源

我試過,透明無味的
師姐喺咩情況下試過自己潮吹出嚟嘅水?

引用:
原帖由 SP1383 於 2019-9-12 11:09 PM 發表 查看引用來源

但獸性通常勝過理智🤦🏻‍♂️😂
因為嗰一刻想征服個女性吖嘛

引用:
原帖由 TinGorTinGor 於 2019-9-13 10:59 AM 發表 查看引用來源

師姐喺咩情況下試過自己潮吹出嚟嘅水?
咪噴左出來,對方用手指沾濕然後餵我囉

引用:
原帖由 Pretty女神 於 2019-9-14 02:27 PM 發表 查看引用來源

咪噴左出來,對方用手指沾濕然後餵我囉
發覺高潮完咗之後係容易啲噴水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆