上一頁下一頁
發新話題

有性無愛之女仔篇(千祈唔好沉我!)

收藏  |  訂閱
432  14.2k

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-23 06:47 PM 發表 查看引用來源

非常好
明眼人,你睇到表象之下的真相
麻醉自己的神經,就唔會痛
唔去愛,就唔會傷
引用你之前講既野
開post 第一句已經說明左一切啦XD

引用:
原帖由 野涼 於 2018-5-23 06:43 PM 發表 查看引用來源

前戲做唔夠無左果種樂趣
要性慾超旺盛既時候做愛先可以enjoy到個高潮
俾人奶到高潮後,神經細胞極度敏感,再做愛的時候興奮度爆燈

引用:
原帖由 野涼 於 2018-5-23 06:48 PM 發表 查看引用來源

引用你之前講既野
開post 第一句已經說明左一切啦XD
聰明

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-23 06:50 PM 發表 查看引用來源

俾人奶到高潮後,神經細胞極度敏感,再做愛的時候興奮度爆燈
Yes
所以我最中意奶西,,要人地幫我時都要自己肯幫人
緊記人對我好我對人好

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-23 06:50 PM 發表 查看引用來源

聰明
傷心既野唔好再提起XD
情情塔塔唔岩我地傾

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-23 01:24 AM 發表 查看引用來源
D男人最憨居係以為上左個女人,就會得到女人的心。
咪傻啦,女人都係人,都有生理需要,各取所需啫。
玩震蛋,唔通就會愛上隻震蛋?
有性無愛,係好多女仔的人生態度! ...
支持你!

引用:
原帖由 野涼 於 2018-5-23 01:27 AM 發表 查看引用來源

雖然好多女仔都會行feel先
但我相信少數既女人會行性先
你錯極了,係香港以性行先的比你想像中多好多好多,乜野階層都有,結左婚及有男友的女仔都好多,基本上大部分男人都已經戴哂綠帽了

引用:
原帖由 -man 於 2018-5-23 07:16 PM 發表 查看引用來源

你錯極了,係香港以性行先的比你想像中多好多好多,乜野階層都有,結左婚及有男友的女仔都好多,基本上大部分男人都已經戴哂綠帽了
新聞都有講,女的出軌比率遠高於男,因為容易,條件好就更加多選擇,呢個係事實。
現實係殘酷的,咪由d男人自以為是下囉:以為自己出去滾好平常,女人就要喺屋企等佢,無左佢唔得,然後自我感覺良好良好。
好老實,我前段時間有穩定男朋友果陣,都對佢好專一,同佢一齊就只有佢一個,結果係點?
我有個朋友係唯一了解我當時心情的人,佢知我分手💔,即係提左我一句:希望你唔好放縱啦!

引用:
原帖由 桃色冒險 於 2018-5-23 07:29 PM 發表 查看引用來源

新聞都有講,女的出軌比率遠高於男,因為容易,條件好就更加多選擇,呢個係事實。
現實係殘酷的,咪由d男人自以為是下囉:以為自己出去滾好平常,女人就要喺屋企等佢,無左佢唔得,然後自我感覺良好良好。
好老實,我前段時間有穩定男朋友果陣,都對佢好專一,同佢一齊就只有佢一個,結果係點?
我有個朋友係唯一了解我當時心情的人,佢知我分手💔,即係提左我一句:希望你唔好放縱啦! ...
估到你最後既後果係咩野
回復番單身咪做番單身可以做既野
唔需要再諗另一個既感想

引用:
原帖由 野涼 於 2018-5-23 07:37 PM 發表 查看引用來源

估到你最後既後果係咩野
回復番單身咪做番單身可以做既野
唔需要再諗另一個既感想
我承認:我係報復!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆