上一頁下一頁
發新話題

阿BU的性愛回憶錄 (文+相P.1/P.8/P.13/P.16/P.19/P.24

收藏  |  訂閱
378  46.9k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-1 06:50 PM 發表 查看引用來源

竟然?我自從俾人質疑我寫既野係咪真既之後就無咩心機寫
我最近都有睇番自己舊時d post,真係同而家完全唔同風格
最常收到既pm,通常都自稱有車有樓有學識,心諗你有咩都唔關我事,真係有車有樓又點會無女埋身? ...
我相信你架

師妹唔洗理d無謂人呀
咩人都有,希望你接下來都分享得開心

引用:
原帖由 愛賭的毒能 於 2018-5-1 09:56 PM 發表 查看引用來源
師妹唔洗理d無謂人呀
咩人都有,希望你接下來都分享得開心
唔會影響我心情,只係呻下姐,HeeHee

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-1 06:50 PM 發表 查看引用來源

竟然?我自從俾人質疑我寫既野係咪真既之後就無咩心機寫
我最近都有睇番自己舊時d post,真係同而家完全唔同風格
最常收到既pm,通常都自稱有車有樓有學識,心諗你有咩都唔關我事,真係有車有樓又點會無女埋身? ...
當然啦,我一直都有睇你地啲Post,只不過今次自己出Post唔想透露太多個人私隱,所以開新account出post,因為見過太多俾人人肉起底既例子,真係好唔明啲人咩心態。

俾人質疑真係好煩,佢睇AV時又唔去諗下係咪呃佢(==lll)... 係呀,個堆不停話自己條件有幾好既PM煩死人啦,天下間真係有咁多免費既午餐咩,啲Pick Up Lines差到我笑出黎。

引用:
原帖由 katrina-perth 於 2018-5-1 03:32 PM 發表 查看引用來源
i had a couple of korean in those younger days, i remember they were both tall with kinda small dd :smile_15:
Small DD LOL... It’s not my position to say that, I’ve only tried Dean :P

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-1 06:55 PM 發表 查看引用來源

真係同fd講都係好流於表面,唔會講好detail,同埋唔會分享自己玩得有幾癲
有智障覺得著得少=想俾人望=淫底=想俾人屌
其實著得少純粹係怕熱同自己舒服
淫底都唔係日日都掂得,無岩既對象寧願唔要或者食自己好過
「無岩既對象寧願唔要或者食自己好過」超級認同!

其實女同男身體本來就唔一樣,女仔可以一個月都無咩需要,女仔好講feel...但男仔就可以無時無刻都有需要。就算我係文中講自己點玩點enjoy,都唔會代表我每日都必需要DIY或Have Sex,呢個就係男女之別。

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-29 11:28 AM 發表 查看引用來源
Hello,我叫Bu,25歲,一個對性好主動追求好大膽表達既女仔,我一直認為大膽表達自己既人更光明磊落⋯

另我對性產生濃厚性趣的開關,就係因為18歲個一年離開香港黎到呢Melbourne讀書,同台灣同學Agy係CBD一齊 ...
我以前都o係 Melbourne 讀書,依家 settle 左喇。妳又係移民左過黎?空閒時有咩活動?

睇完呢啲寫得咁真切既文,唔知點解總會有一種莫名的悲傷.有好多故事既細節好想知道,期待往後的發展.

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-1 10:47 PM 發表 查看引用來源

當然啦,我一直都有睇你地啲Post,只不過今次自己出Post唔想透露太多個人私隱,所以開新account出post,因為見過太多俾人人肉起底既例子,真係好唔明啲人咩心態。

俾人質疑真係好煩,佢睇AV時又唔去諗下係咪呃 ...
八卦下師姐係幾時開始睇我既post?(我最早既post係15年既8月)對我有咩印象?
我見過有師姐po相背景無打格就不斷俾人估係邊影,甚至有人俾人認出,真係勁恐怖。可能佢地覺得搵到人地出黎就可以要脅人俾免費餐佢地食,或者正義撚上身想俾其他人知我地真面目掛。無論咩目的都好,我都覺得起人底既人好_____,應該要落地獄同埋他朝君體也相同。
我最近得閑少少都諗緊要唔要出新post,有諗過幾個主題,一個係我返工唔多愉快既經歷想提下其他師姐小心d,一個係我之前同男友玩cosplay,最後一個係日常d既--平時點引誘我男友。唔知寫邊個好

引用:
原帖由 阿米€ 於 2018-5-1 11:49 PM 發表 查看引用來源
睇完呢啲寫得咁真切既文,唔知點解總會有一種莫名的悲傷.有好多故事既細節好想知道,期待往後的發展.
雖然唔知你咩原因咁傷感,但早啲休息,聽日又係美好既一日啦:)早抖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆