上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.4k

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 09:11 PM 發表 查看引用來源
1号是以前MK技師,指數有366,不過微波,88号,我問過佢,佢話指數唔高。
1仔係以前MK三個零,當時試佢得363,真係無乜波!

波細加363、咁就放最後⋯⋯⋯
引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-8-13 09:28 PM 發表 查看引用來源

1仔係以前MK三個零,當時試佢得363,真係無乜波!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-8-13 09:11 PM 發表 查看引用來源
1号是以前MK技師,指數有366,不過微波,88号,我問過佢,佢話指數唔高。
TSG once was MK captain as well.

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-8-13 10:52 PM 發表 查看引用來源

TSG once was MK captain as well.
you are quite right. ching

有冇人試過96?

聽聞幾玩得

有冇ching試左98?睇相好似幾好咁

引用:
原帖由 Shinsango 於 2017-8-14 10:16 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Shinsango 於 2017-8-14 10:16 AM 發表 查看引用來源
98都叫好樣?天下無醜女。

英文C兄之前話见过易拾系大堂同C兄吹水几可爱,佢想試,咁我有空,我先試吧。
試约,有空,女女到,睇相已经觉系细路女,真人又冇相咁幼,入房即話好攰,訓低埋。
咁即係點,hea按一会,大家互动下出火算,参考指数165…… 真水,不过攻防戰都好L辛苦下。

要有齊part 1/2服务既C兄就自己諗清楚先。

另外,試左几个大堂按脚男女C父水準一般 (如有好介绍一下),个人觉FL班EE按得好D!

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-14 04:36 PM 發表 查看引用來源
英文C兄之前話见过易拾系大堂同C兄吹水几可爱,佢想試,咁我有空,我先試吧。
試约,有空,女女到,睇相已经觉系细路女,真人又冇相咁幼,入房即話好攰,訓低埋。 ...
CHING有冇試過!& / !@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆