上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 潛規則(update 七十章 P.31-全文完)

收藏  |  訂閱
484  141.9k

引用:
原帖由 netsee 於 2017-6-23 04:09 AM 發表 查看引用來源
第二十六章.再做主人

「Audree姐終於諗通左。」Coral開心噉話:「唔冇再誤會我地。」

「以我所認識嘅佢,冇可能就噉就算。」Newton唔相信:「佢一定有後著。」

「佢如果真係要攪我嘅。」Coral嚴正話:「我 ...
很羨Newton的眼光準、轉數快、技巧高…………但太多美女圍繞著他、不怕蟻多摟死象嗎?

好好睇
Newton : 女人夠賤先好屌

引用:
原帖由 jabichan 於 2017-6-23 07:39 AM 發表 查看引用來源
好好睇
以我經驗真係

呢篇文值得一睇再睇

引用:
原帖由 anthonychan 於 2017-6-25 08:57 PM 發表 查看引用來源
呢篇文值得一睇再睇
多謝捧場:smile_35:

引用:
原帖由 jabichan 於 2017-6-23 07:39 AM 發表 查看引用來源
好好睇
越賤嘅女人越好屌,就係所謂嘅屌閪精:smile_30:

引用:
原帖由 Henry23687 於 2017-6-25 11:57 PM 發表 查看引用來源
越賤嘅女人越好屌,就係所謂嘅屌閪精:smile_30:
大家都爽:smile_47:

第二十七章.各懷鬼胎

自從Joan同Vicky和解之後,佢地嗰組嘅業績不斷上升,月尾計業績嘅時候,佢地嗰組仍然係公司排第一,劉經理重特別讚賞Joan,話佢領導能力高,Vicky睇住佢地親暱嘅態度,心中明白佢地係咩關係。

畀個做左組長冇幾耐嘅妹妹仔爬過頭,自然引起其他組嘅組長妒忌,有一次其中一組嘅女組長喺公司嘅pantry見到Vicky:「你真係甘心畀條妹妹仔騎住?」Vicky笑一笑話:「妒忌我地呀?」

個女組長話:「為你唔抵啫,就算你做得再好,功勞都係歸條妹妹仔。」Vicky話:「有心啦,我只係想做好自己,其他嘅嘢唔諗咁多啦。」個女組長話:「好,當我算乜都冇講過。」行返出去。

Vicky心諗:「憑你就想黎挑撥,冇咁易。」又諗起Joan點害佢:「你個臭閪,攪到我咁慘,我遲早雙陪奉還返畀你。」跟住沖完杯茶,轉頭就見到Joan企喺pantry門口望住佢。

Joan行埋佢身邊:「條八婆同你講乜嘢?」Vicky諗左一刻:「重有啲咩,更係想挑撥我地啦,話你只係靠個西畀男人屌,根本就冇實際本事。」Joan有啲唔信:「佢真係會噉講?」Vicky話:「你唔信就算啦。」攞住杯茶行返出pantry。

Joan跟住行埋Vicky身邊:「又唔係話唔信你,噉佢重有咩同你講?」Vicky話:「佢暗示我出賣你啦,重話之後可以推薦我做佢嗰組嘅副組長。」Joan認真問:「你冇應承佢呀嗎?」Vicky話:「你當我傻咩。」

Joan忽然笑笑口:「今晚得唔得閒?」Vicky諗左一諗:「得嘅,咩事呀?」Joan喺佢耳邊細細聲講:「約左Mathew同Arron開房,本來諗住自己一個食晒,依家益埋你,你有冇興趣?」

Vicky轉頭望一望Joan:「你講真架?」Joan點一點頭,Vicky就喺佢耳邊細細聲講:「梗係有興趣啦,其實我都想嘆佢地好耐,諗起佢地啲肌肉都興奮。」Joan望住Vicky,淫淫嘴一笑。

Mathew同Arron早已經喺https://247checkin.com預訂左一間房待Joan,點知Joan同埋Vicky一齊黎到,Mathew同Arron唔明點解,同時望住Joan,Joan笑笑口話:「今晚益你地,Vicky姐好正架。」Arron就話:「係呀,其實我都有時幻想過搞Vicky姐。」

二男二女好快已經完全赤裸,Arron同Vicky互鍚,Arron雙手不停搓Vicky對波,又摸佢個閪,而Vicky就撫摸Arron寬闊嘅胸口,忽然間佢地聽到呻吟聲,轉頭一望,原來Mathew已經屌緊Joan。

Vicky笑左出黎:「使唔使咁快屌呀。」Arron話:「不如我地都搞囉。」Vicky好溫柔話:「由你決定,我係你嘅性奴。」Arron頓時好開心,要Vicky趴上床然後打佢屁股,Vicky呻吟:「啊...主人繼續打小奴...」

Arron再打多Vicky幾下屁股,就喺佢後面屌佢屎忽,Vicky長長噉呻吟一聲之後話:「主人好衰架,一開始就插人屎忽。」Arron一邊屌得好興奮:「性奴就要任主人點玩都得。」

Mathew屌完Joan之後:「我又要做主人。」Joan心諗:「你條臭閪喺度玩嘢。」但係話:「叫得你地黎,預左任你地玩架啦。」Mathew就跟住同Arron一樣,屌Joan屎忽,重要Joan一直佢做主人,Joan畀Mathew一邊屌,一邊叫:「主人...主人...」

Mathew同Arron各自屌完Joan同Vicky嘅屁股之後,又交換再屌佢地個閪多一次,重要最後顏射佢地,完全滿足晒Mathew同Arron做主人嘅慾望,Arron重話:「真係估唔到Vicky姐重係咁正。」Mathew都即刻話:「係呀,真係意外收穫。」

Joan話:「重有足夠時間畀兩位主人玩。」Vicky亦話:「既然可以滿足兩位主人,就唔好停啦。」Mathew就指示Vicky:「過黎同我含撚。」Arron都要Joan:「你同我奶屎忽啦。」

兩個女人照佢地吩咐做,兩男兩女跟住一直玩主人與性奴,到間房夠鐘check-out為止,之後各自離開,Mathew同Arron喺途中嘅時候,各自收到由Joan傳黎嘅手機訊息,跟住都截的士要返公司。

引用:
原帖由 netsee 於 2017-6-30 10:13 AM 發表 查看引用來源
第二十七章.各懷鬼胎

自從Joan同Vicky和解之後,佢地嗰組嘅業績不斷上升,月尾計業績嘅時候,佢地嗰組仍然係公司排第一,劉經理重特別讚賞Joan,話佢領導能力高,Vicky睇住佢地親暱嘅態度,心中明白 ...
兩位女角面和心不和、作者的描寫很有層次、期待驚喜的下集……

引用:
原帖由 Water_man 於 2017-6-30 04:02 PM 發表 查看引用來源

兩位女角面和心不和、作者的描寫很有層次、期待驚喜的下集……
一定會有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆