上一頁下一頁
發新話題

分手後沉淪過迷亂過....清醒後好想記低呢一切

收藏  |  訂閱
396  45.2k

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-19 10:52 PM 發表 查看引用來源

係呀, 我試過2次...今次係第2次....我唔想有第3次....
真係會唔再信....人地講O既野....
只會沉迷某一種感覺~~
曬氣啦 食女就緊係乜7都講得出
最緊要保持清醒

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-19 10:39 PM 發表 查看引用來源

你唔會覺得又重新適應另一個會好煩咩???如果可以....我好想一個keep落去......
我都想,但係回憶總是美好的,姐姐既"另一半"好癡身嫁,無謂搞破壞,加上兩年時間,大家都變左,再試過,未必係好結果呢

更新#5

果晚我地好sweet咁攬住訓, 第二日我冇走先仲一齊落去食早餐,落到街我同佢一前一後咁出lift,我專登行快兩步因為我好怕有熟人見到,K君見到咁就拖住我問我做咩行咁快? 果一下我下意識好快就fing開佢”唔好玩啦….俾人見到會笑你ga!” 其實我都唔知會笑佢咩? 可能係我覺得我係笑緊我自己點解會做d咁o既事? 但佢好快就捉番拖住我….笑住同我講”冇人拖就會俾人笑”…….就係咁開始左我同佢好短暫好短暫半同居o既生活,呢3個月我地周圍搵野食,但又會成日留係屋企玩煮飯仔…..

我地每晚都會做愛,有次試過係sofa食完飯, 因為係冬天關係我地會攬住睇電視,好快佢手仔就唔規矩咁係我衫入面游走, 俾佢游多兩游我就頂唔順擰轉身面對面咁坐係佢大脾上,攬住佢就錫,我真係好鍾意呢種感覺,一邊錫其實我下面已經濕哂,但佢淨係專攻我心口兩團肉,我唔理咁多推開佢就要除佢條褲……而我因為著裙o既關係,好快我已經坐左落去自己un,可能大食左….我好想自己控制住K君….佢只係坐係度唔使郁淨係一邊揸住我個波搓同錫我已經好high…..呢個pose每un一下都磨到我粒豆豆, 好快我自己黎左一次….我停左係度抖氣但K君仲未夠, 就放低我係sofa邊再插我,K君托起我雙腳用力咁插我,我覺得自己係一個打樁機咁….哈哈,應該佢先係而我只係一個被插O既地樁!

不過我反而未試過同佢係廚房攪,呢個令我有少少遺憾,因為我成日都覺得雖然好窄但如果佢煮煮下飯我可以入去引誘到佢咩都唔理就攪我, 其實我會有少少成功感, 可惜已經冇機會LU~~~
我承認我係一個負面怪獸,任何事情我都可以先諗左壞o既打算,到真係有好事發生我先會開心…….好多人因為咁而覺得我好偏激。同K君係一個唔愉快O既環境下結束,再聯絡再偷偷摸摸一個月….最後我都係”被”留低……之後果段時間我玩得仲癲,朋友有段時間都怕左我,直到我識到依家個SP……唔知點解對住佢就係有一種吸引力…..可惜佢已經唔再理我了。

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2016-10-19 10:55 PM 發表 查看引用來源

曬氣啦 食女就緊係乜7都講得出
最緊要保持清醒
係呀, 所以依家每遇到一個人我都會睇好耐問好多野,問到人地都唔so我...
就會淡出了.......
:smile_o03:

引用:
原帖由 hiddensecretac 於 2016-10-19 11:16 PM 發表 查看引用來源

我都想,但係回憶總是美好的,姐姐既"另一半"好癡身嫁,無謂搞破壞,加上兩年時間,大家都變左,再試過,未必係好結果呢
我都有諗過如果我遇番k君....我同佢可以繼續嗎??
又或者我遇番之前食過o既.....會扮見唔到嗎???
好多野...得個諗....但好想去知道個答案..

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-19 11:44 PM 發表 查看引用來源

我都有諗過如果我遇番k君....我同佢可以繼續嗎??
又或者我遇番之前食過o既.....會扮見唔到嗎???
好多野...得個諗....但好想去知道個答案..
我之前都成日諗。搵返會點?但係,撞返我發現多左個朋友,而無左個種想做返sp/sl既感覺

引用:
原帖由 hiddensecretac 於 2016-10-19 11:51 PM 發表 查看引用來源

我之前都成日諗。搵返會點?但係,撞返我發現多左個朋友,而無左個種想做返sp/sl既感覺
下....竟然會係多左個朋友...
可能我未試過....但我諗...我大多數會扮唔識..就走過.....

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-20 12:00 AM 發表 查看引用來源

下....竟然會係多左個朋友...
可能我未試過....但我諗...我大多數會扮唔識..就走過.....
係呀,到你遇到,可能又唔係咁講呢。
不過佢影響左我好多,除左性,無論做人,工作都係,我真係好多謝佢。

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-19 10:45 PM 發表 查看引用來源

小肥就好吸引...我都想我係小肥, 不過可惜我係yan yee.......:smile_o03:
有幾欣宜呀  我唔信!

引用:
原帖由 hiddensecretac 於 2016-10-20 12:05 AM 發表 查看引用來源

係呀,到你遇到,可能又唔係咁講呢。
不過佢影響左我好多,除左性,無論做人,工作都係,我真係好多謝佢。
我個sp除左sex之外....都冇咩影響wor...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆