上一頁下一頁
發新話題

人妻 -3P之初體驗 P29 4P之序幕 P40

收藏  |  訂閱
660  135.6k

睇黎已經沉溺在偷情樂趣之中,您的經歷確係充滿刺激。但希望您老公有朝一日醒覺,能夠改善您們的性生活

引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-18 03:35 PM 發表 查看引用來源

本身佢已經吾係太理我,加上次次都好似辦公事噤,唉:smile_45:
希望你地重拾激情啦 我地都試過呢個階段 不過我又無你咁大膽哈哈

引用:
原帖由 Super2828 於 2016-10-18 03:43 PM 發表 查看引用來源
睇黎已經沉溺在偷情樂趣之中,您的經歷確係充滿刺激。但希望您老公有朝一日醒覺,能夠改善您們的性生活
其實好耐之前同佢講過,佢令願係屋企hea打機,都吾接我收工睇戲,次次講完好都無左件事,俾你都心淡

引用:
原帖由 lovegary123 於 2016-10-18 03:40 PM 發表 查看引用來源
係咪耐左一定係咁呢?
我覺得睇人,不過佢係囉

引用:
原帖由 gn00482067 於 2016-10-18 04:34 PM 發表 查看引用來源

希望你地重拾激情啦 我地都試過呢個階段 不過我又無你咁大膽哈哈
可能果一刻你無好似我噤識到一個好似B既人,不過識吾到都可能係好事:smile_13:

引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-18 05:40 PM 發表 查看引用來源

可能果一刻你無好似我噤識到一個好似B既人,不過識吾到都可能係好事:smile_13:
UR 又唔會既 我地又有傾過 最緊要唔好破壞家庭  偷食你都有付出多多小小感情出去 唔係咁易收 BTW GOOD LUCK

傾完有冇改善? :smile_13:
引用:
原帖由 gn00482067 於 2016-10-18 05:44 PM 發表 查看引用來源

UR 又唔會既 我地又有傾過 最緊要唔好破壞家庭  偷食你都有付出多多小小感情出去 唔係咁易收 BTW GOOD LUCK

打機害人不淺 :smile_39:
引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-18 05:37 PM 發表 查看引用來源

其實好耐之前同佢講過,佢令願係屋企hea打機,都吾接我收工睇戲,次次講完好都無左件事,俾你都心淡

引用:
原帖由 gn00482067 於 2016-10-18 05:44 PM 發表 查看引用來源

我地吾同既地方係你地傾完有改善,但我個個無

Guts, 咁會唔會變左 SL ?
引用:
原帖由 超級咭士 於 2016-10-18 05:56 PM 發表 查看引用來源

我地吾同既地方係你地傾完有改善,但我個個無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆