上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  36.8k

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 10:46 PM 發表 查看引用來源
真係一個好好既女仔:smile_o12:
不過我自己同女仔FD出街都會盡量比哂
一黎風度啦 二黎感覺...硬係覺得要女仔比錢唔係幾好...
有個女仔FD每年我生日佢都話要請我食飯
我超級唔好意思...要女仔請...成何體統.. ...
咁你都算幾好
唔似有d人,恃住我唔計較,就搵好處。
唔計係因為當朋友,但計到足搵好處就byebye
中式咪蒸炒煎煮炸,西式咪焗炸煎之類
真係識少少架咋,唔會食到肚痛入到口咁la

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:01 PM 發表 查看引用來源

又或者從來佢都冇愛過我,我都吾知,只有佢自己先知
個晚親口叫佢del哂我所有野,所以冇地方可以再聯絡到大家,吾想再有機會搵到佢..我自己都嫌自己煩
愛過既怎可能做到朋友
其實咁都岩既~我都係個種,一係100%,一係就係0%
無中間,分左手仲做朋友~仲要見~好怪

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 10:49 PM 發表 查看引用來源
由見番佢眼中已經當我係朋友看待..親口講簡番佢要既人..
已經知咩都冇可能lu..希望佢真係開心..有人比我更識得照顧佢更信任佢..我已經感到安慰..我諗以後永遠都吾會再見到佢haha
就係因為愛過,所以先會選擇祝福
希望佢搵到一個比自己更好既人
祝福比死纏難打更難
祝福係因為愛佢多過自己,所以寧願將幸福留俾佢,痛留番俾自己

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 10:44 PM 發表 查看引用來源

雖則無大話可以講一世,但係會寧願一世都唔好揭穿。因為只要唔揭穿,都仲可以呃自己。至少佢依然會留係自己身邊,唔會失去佢。師姐既諗法我明,雖則好傻,但亦係唔少女人既選擇
一世活係一個大話之中都願意...(其實我明你地既諗法)
唉~所以話愛情令人盲目真係無講錯~><..

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-15 11:03 PM 發表 查看引用來源

其實咁都岩既~我都係個種,一係100%,一係就係0%
無中間,分左手仲做朋友~仲要見~好怪
Ex我都冇聯絡架..有d sl搵番我都係吹下水..我眼中分開左一排都忘記所以一定吾會番食到

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 10:51 PM 發表 查看引用來源
或者佢係我情人?男朋友?sp?sl??
吾重要,只係中意以前對佢既相處 ,冇厭力既開心
其實身分根本唔重要,重要既係大家點相處,同埋心目中既地位。
雖則我同佢無正式一齊過,但係我心目中,我已經當左佢係我另一半,咩都會想同佢分享

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:02 PM 發表 查看引用來源

咁你都算幾好
計到足果D都唔係朋友啦
朋友定義既一部分就係雙方面都要拎個心出黎嘛:smile_o13:
我西式都係識焗煎...煮PASTA之類...
因為之前係澳洲讀書 然後偷朋友師XD

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 10:51 PM 發表 查看引用來源
介紹一首歌比兩位師姐 分手快樂
我呢D老餅...(28歲啦..)靜係識呢D架咋XD
我都拍過一次拖 好耐之前啦 回憶的而且確係無可代替
但係都要振作 將你既愛留比下一位值得既人
都無正式一齊過,點分手丫?
唔振作就做左傻事la

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:02 PM 發表 查看引用來源

咁你都算幾好
哈哈哈~咁樣真係識少少咋喎~
等我都去學整甜品~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:09 PM 發表 查看引用來源

都無正式一齊過,點分手丫?
唔振作就做左傻事la
喔喔...SORRY....:smile_o06:
咁講到做傻事又太極端...
我意思係好灰同都喊得幾多果種...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆