上一頁下一頁
發新話題

口交(1)PART爆房

收藏  |  訂閱
777  31.7k

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-9-14 00:08 發表 查看引用來源
係我地耳鬢廝磨之際你見到鏡中的我反了眼
您反眼嘅時候,您隻閪不停咁夾緊我條肉棒,

比Jenny媽您咁壓迫,我已經忍不住,鳩頭開給係您子宮裡,要射出尼,,,

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-9-14 12:13 AM 發表 查看引用來源

您反眼嘅時候,您隻閪不停咁夾緊我條肉棒,

比Jenny媽您咁壓迫,我已經忍不住,鳩頭開給係您子宮裡,要射出尼,,,

你條鳩頂實我的陰道然後開始係我入面射出你的精華

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-9-14 00:11 發表 查看引用來源
我feel到你條野係我入面打震然後有條熱柱射了入來
條腰酸酸啲,我一野野咁係Jenny媽您入邊射精比您,,,

您攬緊珍妮媽您條腰,要您受晒我D精,唔比d精流出尼,,,

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-9-14 12:16 AM 發表 查看引用來源

條腰酸酸啲,我一野野咁係Jenny媽您入邊射精比您,,,

您攬緊珍妮媽您條腰,要您受晒我D精,唔比d精流出尼,,,

我下身一收一放咁夾你正在射精棒棒

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-9-14 00:16 發表 查看引用來源
你條鳩頂實我的陰道然後開始係我入面射出你的精華
射完精,我重用力托高您條腰上梳化。

我就瞓係您側邊。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-9-14 12:21 AM 發表 查看引用來源

射完精,我重用力托高您條腰上梳化。

我就瞓係您側邊。

你一直沒離開我身體

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-9-14 00:20 發表 查看引用來源
我下身一收一放咁夾你正在射精棒棒
我隻手比您腰枕住,等您隻閪托起,要我d精留在Jenny mom您入邊,,,。
我另一隻手就係您身上漫遊,,,

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-9-14 12:24 AM 發表 查看引用來源

我隻手比您腰枕住,等您隻閪托起,要我d精留在Jenny mom您入邊,,,。
我另一隻手就係您身上漫遊,,,

你又揸我雙乳

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-9-14 00:23 發表 查看引用來源
你一直沒離開我身體
我對您好想留情又留種,,,哈哈。好唔好呢,Jenny mom.

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-9-14 00:26 發表 查看引用來源
你又揸我雙乳
都係一隻手,手指搓揉Jenny mom您隻大乳房,手臂壓榨您另一隻奶...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆