上一頁下一頁
發新話題

大隻仔 情感混亂篇 我的短暫情人 (相P.1 #1) 更新28/9 #167

收藏  |  訂閱
230  25.5k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-9-28 06:25 PM 發表 查看引用來源
瞓醒
琴晚去左邊玩

無玩

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-9-28 06:36 PM 發表 查看引用來源
無玩
我都係出左去同朋友飲野咋琴晚

引用:
原帖由 12345685200 於 2015-9-28 07:49 PM 發表 查看引用來源

我都係出左去同朋友飲野咋琴晚

幾好丫

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-9-28 07:59 PM 發表 查看引用來源
幾好丫
你呢 留係屋企??

打緊文  好耐冇出文了

引用:
原帖由 12345685200 於 2015-9-28 08:02 PM 發表 查看引用來源

你呢 留係屋企??

打緊文  好耐冇出文了

唔好打咁長,無心機睇?

個次跑完步之後,我都有keep 住約佢 不過由於佢有男朋友 所以都唔係咁易抽到時間出黎

終於都比我約到佢出黎食糖水,個晚約左10點係佢屋企附近等佢,去佢留下d 糖水鋪食糖水,成個過程都幾正常,無咩值得講。 食完之後佢話唔想番屋企住,我就陪佢係佢留下公園坐,坐坐下我呢d 咸濕仔又黎啦,我就話: 喂我近排上網睇左出av 個女優好正,
又淫又大波,學下人地啦你XD
跟住佢就有d 怕醜咁話:我而家唔大波唔淫咩

之後我就開左條av 同佢一齊係公園度睇 一人一邊耳機
睇到我扯扯地,成條褲突起晒咁滯,佢見到就話Eee 你睇下你幾核突,成條褲突起晒,跟住我就扮怕醜叫佢唔好望,佢keep住周不時偷望下,
我就忍唔住捉住佢隻手摸我支棒棒

Eee 佢又冇反抗wo 仲開始隔住條褲上下咁摸,成支棒棒形狀顯晒出黎咁滯,個時我已經好硬,佢同我講我支棒棒好硬好暖。

雖然係夜晚但個度周不時都會有人落黎散下步咁,佢伸左隻手入去chok我支棒棒一上一下咁再用隻手指卒一卒個頭仔,好耐未試過係街比人chok 得咁舒服,
我又周不時渣下佢波仔咁,見到佢都幾enjoy 邊chok 我jj 邊比我渣,我就問佢想唔想含下小david, 佢點頭,佢坐左係我隔離向左扒係我大比幫我含,含得幾好,
見到佢好努力咁含左半支入口,間唔中又用條利lam 下個身由下而上奶,都咪話唔爽 好彩我又周不時要望下附近有冇人分散下注意力 唔係會好想射晒去佢口。
佢之前同我講過佢唔鐘意口爆,所以我feel 到自己差唔多就叫佢停,最後佢幫我chok 出黎  邊用佢淫賤既眼神望住我一邊講:射晒比我射晒比我  快d 。
我發現我對呢d 淫語真係完全無抵抗力,好快就射晒d 子孫出黎,佢用佢好細心咁用佢隻手仔接住,之後仲望住我笑。

望到佢笑得咁甜真係有d 想鍚落去,我趁佢用紙巾清理緊手仔既時候偷偷地鍚左佢一淡臉豬,唔鍚由止可,一鍚就一發不可收拾,
佢眼金金咁望左我幾秒,跟住開始鍚番我,我地kiss 起上黎 ,佢話我知佢已經濕晒,我知佢濕晒好辛苦,我帶左佢去一個無咩人既位置佢ai 埋背向牆,
我就面對住佢,個日佢著左條短褲,係有彈性有d似睡褲個隻,我一手拉底左佢條褲同底底,邊鍚佢邊用手摸佢濕晒既妹妹,隻中指係妹妹口前後游走,
跟住停一停鍚一陣趁佢冇為意用手指公卒佢粒豆豆,佢叫左一下,但佢知道唔可以叫得咁大聲,我開始塞手指頭入妹妹 入面好暖好有壓迫感,
我用中指同無命指係入面探索佢g 點,手指公就係出面卒佢豆豆,終於搵到佢個敏感位,加強攻擊咁了 邊了邊卒,無幾耐佢呼吸愈黎愈急,
妹妹好似啜實我手指咁震左幾震,佢話佢黎左我就收手,成隻手都係佢d淫水好正。之後就針番晒d 野送佢番屋企

番到去我問佢頭先覺得點,佢就話靜係用手都比你搞到咁,扑埋仲得了既 XD

我決定下次就要正式上佢

待續~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-9-28 08:18 PM 發表 查看引用來源
唔好打咁長,無心機睇?
咁樣算唔算長~

咁樣唔夠喉呀師兄,快d更多幾篇啦xd

引用:
原帖由 聖雄 於 2015-9-28 09:55 PM 發表 查看引用來源
咁樣唔夠喉呀師兄,快d更多幾篇啦xd

Haha 點先夠喉呀 師兄XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆