上一頁下一頁
發新話題

再見

收藏  |  訂閱
278  64.8k

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-15 12:26 PM 發表 查看引用來源
我糸賤女人,成日著摟x裙番工

行多兩步都會走光,日日露對腳出黎,比班男同事手多多

我正一賤女人,番工要比男同事摸patpat,放工要比老公仔大大力插我

大家想唔想搞我呀....不如開個topic比大家xd

我鍾意睇c ...
妳個人夫同事無撚柒用,條j又短又快射學人搞婚外情

According to my personal S[&]P rating, you are categorised to AA+ to AAA ....... your tits.
引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-13 01:18 PM 發表 查看引用來源
C hing們你地好,小妹叫阿yee,我老公仔edmond叫我開po同大家講自己有幾淫賤,甘我惟有聽話la xd

小妹為左留住老公仔會keep住做gym架:smile_o05: 不過就無大波波  得34B,24,34咋....希望大家唔好嫌棄小妹la ♥上 ...

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-15 12:32 PM 發表 查看引用來源
最後機會lah,今次無c hing引到我就玩完

我淨係益T c hing~

大家快啲引我呢個淫奴lah♥
我會係朝早放定粒震蛋入你個臭糸到
等你每逢要見同事or boss既時間開到最盡
等你d淫女流到俾人見到
到左lunch冇人 你想我屌你既時候
我俾條大jj你含住先 要我插你都得 你打電話俾edmond ching先
等你一路同佢傾 我就撕爛你對黑c 瘋狂咁插你
最後射曬d精係你條短裙到 等全office食完lunch之後見到你既lunch就係我條大j

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-15 12:26 發表 查看引用來源

我正一賤女人,番工要比男同事摸patpat,放工要比老公仔大大力插我

我鍾意睇c ...
嘩,bj都肯?咁我咪都有機會?
哈哈,我鍾意你對小籠包,post多啲貼身衫丫

師姐好正,我pm你引下你ok?
引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-15 12:32 PM 發表 查看引用來源
最後機會lah,今次無c hing引到我就玩完

我淨係益T c hing~

大家快啲引我呢個淫奴lah♥

Support, more update

行過坐低睇下野

引用:
原帖由 tony815 於 2015-6-15 12:59 PM 發表 查看引用來源

咁等我試下先,如果我系你個已婚同事既話,我就搵日叫你留系公司同我OT,等得返我地兩個既時侯,就叫外賣返黎同你一齊食,當然會有酒啦,等你飲到醉醉地既時候,就問你攰唔攰,跟住就幫你按摩個膊頭,按下按 ...
等我寫埋先
就系淫濺OL吹到我就黎爆既時候,我就即該叫停,再將佢推埋去最近窗既果個位度,因為得番我地兩個人OT,所以我地辦公室只系開左幾盞燈,成間辦公室都好暗,但對面大廈辦公室就燈火通明,睇到對面既人系度行黎行去,呢個時候,我就擰轉佢,等佢背對住我,再叫佢翹起個屁股,俾我後系後面插入去佢個濕系度,一開始,我慢慢抽插,插左幾下,就開始聽到'啜,啜'聲,原來系我條賓周系抽插既時候,同佢個濕窿既摩擦聲,'你個淫娃呀,系唔系好正呀,我開少少燈,等對面睇到我系度吊緊你,好唔好呀?',呢個時候,我就開左少少台頭燈,等對面既人隱隱約約睇到我地既身影,可能系因為刺激,又可能因為已經俾我玩左好耐,淫濺OL俾我插多左一陣就高潮啦,我原本想引住再插多陣,但因為佢個系系高潮時好似啜住我條賓周咁,最後都俾佢夾到我系佢個淫西度爆左,真系好正呀!

點呀,我寫得如何呀?師姐

引用:
原帖由 yee_lovebb 於 2015-6-15 12:26 PM 發表 查看引用來源

我鍾意睇c ...
如果我係銀行妹個男同事呢 我緊係開番個引版account 之後慢慢同d同事講呢個同行有幾索有幾淫 不停咁話 如果識到佢 要搞到佢慾仙慾死先肯停手 其實心裡面都留意下呀yee衣著好耐 發現幾相似 等岩機會就撩下佢問下 間唔中響d文件度 zip d紙仔 試下營造d同呀yee獨處時間  希望同呀yee有下文

唔知而家pm仲趕唔趕得切呢,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆