上一頁下一頁
發新話題

熟老婆"再"開發. UPDATED in P.13

收藏  |  訂閱
234  21.7k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-6-5 07:46 PM 發表 查看引用來源
大母狗?
你應為點玩好?
粗囗,叫人妻自己多講,夠淫呀,人妻愈高漲心中想談更多更自侮唇詞語。

試玩,吾準她叫,又如何呢?
我猜她自己忍到彈上天花版。好能爽概,當埸见她忍著面蓉,囗部合著,成身遙下遙下 ...
粗兄, 細佬受教!!

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2015-6-5 09:18 PM 發表 查看引用來源
where can i download the av by 翔田千里.  It seem that she no longer produce av.
mrfour 兄都好此女!? 呢件真係正, 夠哂熟同賤. 又晤係假波. 我係bt website download 嘅. 我pm 個website 比你啦.

引用:
原帖由 xhamster 於 2015-6-5 09:34 PM 發表 查看引用來源

粗兄, 細佬受教!!

你自己有何高見?
可以PM個網址。av 女,你睇開個位。
每位男人愛女人大叫,試下不準叫會點,女性反應倍增水流更多,面蓉那著,頂唔順個樣,你條J更扯,人妻下回diy 叫她玩啦。她用特強棒,吾係每位女仕撑得着,我估她大食级數都好高,渴求性愛的女仕。

引用:
原帖由 粗筆人 於 2015-6-5 09:48 PM 發表 查看引用來源

我自己就隨心

晤會特別plan 點玩

今晚特然間想乃佢腳支.晤知點解對佢腳有d 情意結. 齋乃佢都興奮

to be a good wife i think she should be very wild in sex to be you one and only one sex slave haha.  you will be very hard when you know she is wait for you on bed.  haha want to see the video with her to have trainung on het

連續屌左幾晚, 昨晚停戰休息一下.

睡前同老婆講, 叫佢買d 性感內衣黎引我.

佢話遲d 會著絲襪配吊襪帶返工.

今日update 一張相比各ching

好大個乳雲呀!師兄有冇一路砌一路吮奶先?

引用:
原帖由 Chan HO 於 2015-6-7 10:37 PM 發表 查看引用來源
好大個乳雲呀!師兄有冇一路砌一路吮奶先?

有啜過, 甜嘅. 老婆試過渣d 人奶黎幫黎潤滑chok我支野, 之後就含. 係有人奶嘅時後晤好浪費, 玩多瓣.

正嫂正到不得了。

see the video .  the boby of the av star like a real wife (not a perfect one like a pretty woman that is slim haha)  i also discuss with my honey i like this type of video in mddle age. haha big dark lin lin is my faviour to haha.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆