上一頁下一頁
發新話題

懷疑老婆出事,點解決?

收藏  |  訂閱
216  50.0k

引用:
原帖由 dis-k 於 2015-3-8 11:09 AM 發表 查看引用來源
師兄,我的推測是這樣:
1)有狗公想食阿嫂,而家攪緊曖昧
2)阿嫂有心動,同人曖昧緊,一面是新鮮刺激,一面是老公家庭,3心2意緊
對策:
女人是重感情的心軟動物,你硬碰直問,黑面大男人就必輸,
阿嫂若然跟你吵一鑊,出去 ...
你既推測我全部想過,不過最好就係我多慮!
我都吾想黑口,好似今朝佢神早有個電話嘈醒我,我見號碼係個女仔名,但佢傾下傾下傾到出房,走左去廁所傾,我唔鍾意依種感覺好似有野唔想我聽咁。

引用:
原帖由 stockkiller 於 2015-3-8 11:55 AM 發表 查看引用來源
完全同意呢位師兄所講,咩叫做住先,揾到先轉,越做多一日,就越近上床果日,就算開左單都堅持堅決D叫佢吾好做,未揾到第二份咪湊住個女先羅,總好過你逢星期一至五,由早上9時至晚上9時都心驚膽跳,人都 ...
問題係佢個心無ready辭工,又點會有心去搵另一份工。
再係咁,我遲早用2楝1俾佢一係離婚一係辭工!

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-3-8 12:40 PM 發表 查看引用來源
好老實講一句,之前都有人叫我返保險,仲話可以返返下扮出去見客,順便去爆房~仲有要偷食嘅,返唔返工都會㗎啦~你對你太太點先?

:smile_42:夠la,咪嚇人啦

喺佢FB 貼多D 恩愛咀咀相,一家三口天倫樂相,家庭聚會相。9 公取易不取難。。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-8 11:14 AM 發表 查看引用來源

有單開未先?未有就5好做啦…
佢個款似去識朋友多過想做生意…
如果咁在意你…反正冇乜得失…
咪5做囉…重有好多工種既!

我想問係咪可以分單?佢唔夠單,有同事分2張單俾佢,得唔得?公司會唔會理?

抽多D 時間比大家,多溝通和關心,外人是不能代替的。

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-8 02:01 PM 發表 查看引用來源
我想問係咪可以分單?佢唔夠單,有同事分2張單俾佢,得唔得?公司會唔會理?
我唸而家未必得…因為買完…CS會打去問個客…買乜…供幾錢…同邊個買…知道有冷靜期等等…所以可信性…你自己唸下…有幾大啦!

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-8 02:00 PM 發表 查看引用來源
:smile_42:夠la,咪嚇人啦
冇嚇你,只係講事實……不過最緊要對太太好啲啫

用軟功啦!女人受軟唔受硬

當你重新追佢咁對佢

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-8 02:01 PM 發表 查看引用來源
冇咩可能, 即係叫人分D錢俾佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆