上一頁下一頁
發新話題

有無師兄撐我先 ,大隻佬反擊戰! (Photo P.1) 歡迎貼圖 (Update: 12/11)

收藏  |  訂閱
314  14.2k

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-12-2 06:22 PM 發表 查看引用來源
我年零前 j 左六吋幾個月,先知原來人地偷佢張相同我傾
條 pk 仲有 j 相
唔知係六吋定第個
sorry 六吋,我除衫道歉啦
而家唔知點解有少少傷感添
唔怪得我一話番香港
條 pk 即潛水啦

http://n2.hk/d/ima ...
一場誤會Jar, 唔駛除衫啦
若隱若現先吸引

不如公開6寸條J o黎睇下~反正佢唔係J主:smile_o05:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-2 06:25 PM 發表 查看引用來源

師姐冷靜D......知你性情中人......大家從新認識算啦。o者係萬一......佢真係o個條pk咁你亂除衫咪大獲?不過事實上應該每日都除衫沖涼ga
簽名講到好犀利但比人呃左...
唔知點解覺得好好笑

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-12-2 07:54 PM 發表 查看引用來源

簽名講到好犀利但比人呃左...
唔知點解覺得好好笑
俾人呃左簽名先講到咁犀利。
其實師姐經驗豐富玩過好多野,網上ga野點講得埋......
你估個個好似我咁誠實咩:smile_o10:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-2 08:21 PM 發表 查看引用來源

你估個個好似我咁誠實咩:smile_o10:
果然係道高一尺撚高一丈

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-12-2 10:46 PM 發表 查看引用來源

果然係道高一尺撚高一丈
就好似你叫大芝野,但相頭有兩隻木瓜......
你話你係女有大支芝華士我都信:smile_o05:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-2 10:53 PM 發表 查看引用來源

就好似你叫大芝野,但相頭有兩隻木瓜......
你話你係女有大支芝華士我都信:smile_o05:
頭像係囡囡黎者~木瓜邊到都有啦

引用:
原帖由 ccy304 於 2014/12/2 03:46 AM 發表 查看引用來源
不如公開6寸條J o黎睇下~反正佢唔係J主:smile_o05:
Delete 左九世 lu,咁耐之前既事

但大隻佬隨便用 j 相反擊啦

引用:
原帖由 ccy304 於 2014/12/2 04:21 AM 發表 查看引用來源

簽名點犀利? 唔明
我經驗幼稚園程度,多數只係電話做到既野,因為我唔係香港

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-12-3 03:00 AM 發表 查看引用來源
簽名點犀利? 唔明
我經驗幼稚園程度,多數只係電話做到既野,因為我唔係香港

犀利係師兄講ga~係覺得你有性格o者~
師姐謙虛啦~俾人摑到喊都玩過......又食中年又食弟弟:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆