上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.1k

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-20 10:01 PM 發表 查看引用來源

揾邊個要喎:smile_o03:好陰公㗎無人要,今日曬到乾咁滯
佢兩個呢......:smile_o16:
唔可以搵佢地咩

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-20 11:01 PM 發表 查看引用來源
佢兩個呢......:smile_o16:
唔可以搵佢地咩
女仔點可以成日做主動㗎

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-20 11:40 PM 發表 查看引用來源
女仔點可以成日做主動㗎
冇話唔可以既.....其實男仔都鍾意女仔主動HAHA

支持你

#del
各位早啊,終於學會怎麼 post 照片了:smile_o13:
喜歡的話就跟我說聲早吧! 真係無咩身材,唔好笑我:smile_o05:

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-21 08:22 AM 發表 查看引用來源

各位早啊,終於學會怎麼 post 照片了:smile_o13:
喜歡的話就跟我說聲早吧! 真係無咩身材,唔好笑我:smile_o05 ...
都唔係冇姐...不過真係瘦左D...!咁早出圖HAHA
早晨!

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-21 08:26 AM 發表 查看引用來源
都唔係冇姐...不過真係瘦左D...!咁早出圖HAHA
早晨!
工作需要無辦法啦...個個都話我細:smile_o03:我認我係ipad嘅

好raw, 有啲接受唔到
不過感受到你真幾愛佢
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-20 08:50 PM 發表 查看引用來源
有次番去,終於見到T, 發生咗咁多事見到佢真係好激動...咩都無諗dum低晒d行李就衝咗上去攬實佢嘴,佢都無expect過我咁熱情,嚇咗一嚇想推開我... 嗰刻其實我好hurt,因為我真係無諗過佢會比呢 ...

早晨
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-21 08:22 AM 發表 查看引用來源
http://i40.photobucket.com/albums/e247/JacquelineSzeto/Mobile%20Uploads/image_zps6365f7ac.jpg

喜歡的話就跟我說聲早吧! 真係無咩身材,唔好笑我:smile_o05 ...

瞓喺度都唔太iPad , 你趴喺度一定夠夾腸:p
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-21 08:36 AM 發表 查看引用來源

工作需要無辦法啦...個個都話我細:smile_o03:我認我係ipad嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆