上一頁下一頁
發新話題

老婆原來一直都好明白我想玩Swing party 之 part two updated

收藏  |  訂閱
306  145.2k

呢個又真。
引用:
原帖由 physicalgym 於 2014-10-17 12:10 PM 發表 查看引用來源
group party比較難預算遇到咩男對手,女士唔放心。
以夫婦為單位組成4P或以上,或再加單男,比較容易令女士有信心。

JUMBO兄,好似好面善,有呢類TOPIC都見到你

大家有沒有考慮過,除咗FULL SWING,可以SAME ROOM SEX / TOUCHING / HALF-SWING? (fucking only between husband-wife)

兄弟,得閑去春滿四合院睇下啦,包你有驚喜!

係呀!
引用:
原帖由 physicalgym 於 2014-10-17 12:31 PM 發表 查看引用來源
JUMBO兄,好似好面善,有呢類TOPIC都見到你

樓主做緊了。
引用:
原帖由 physicalgym 於 2014-10-17 12:34 PM 發表 查看引用來源
大家有沒有考慮過,除咗FULL SWING,可以SAME ROOM SEX / TOUCHING / HALF-SWING? (fucking only between husband-wife)

引用:
原帖由 domygf 於 2014-10-17 12:47 PM 發表 查看引用來源
兄弟,得閑去春滿四合院睇下啦,包你有驚喜!
春滿四合院在那裏?

又有一次好玩的經歷啦!
引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-10-17 08:43 AM 發表 查看引用來源
昨晚又與吉士夫婦 和 阿力夫婦 去左小肥X 打邊爐(貪佢地有包房方便傾計),見左幾次又日日一齊wechat,大家開始熟落起來,話題亦越來越直接了,又食又傾好快又過左四個鐘頭,我地決定倆星期後又攪一次gathering ,今次 ...

引用:
原帖由 physicalgym 於 2014-10-17 12:10 PM 發表 查看引用來源
group party比較難預算遇到咩男對手,女士唔放心。
以夫婦為單位組成4P或以上,或再加單男,比較容易令女士有信心。
經過尋晚三pair 夫妻的分別,同師兄的講法並不一樣,不過唔同既人有唔同既諗法,諗法不一亦好難一齊玩,我地就唔鐘意有single man 加入

引用:
原帖由 physicalgym 於 2014-10-17 12:34 PM 發表 查看引用來源
我地已經玩左幾次half swing la ,感覺好好呀,未有full swap 的需要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆