上一頁下一頁
發新話題

人妻第一次偷食

收藏  |  訂閱
589  137.2k

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-24 09:47 PM 發表 查看引用來源

你餵飽左佢,不過佢冇餵飽你:smile_o06:
咪就係,細佬唔得用手同口都得架嘛。不過我懷疑佢同老婆都係咁,因為佢份人都幾自私。如果我諗嘅係啱,咁老實講做佢老婆都幾慘,30幾歲嘅性生活已經咁平淡,真係不如食自己好過!

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 09:47 PM 發表 查看引用來源

我都識分嘅,我絕對唔會為任何男人放棄自己嘅家庭,尤其係自己嘅小朋友,所以佢真係開左口好幾次我先肯同佢爆房,如果唔係,第一次見面就去搞啦,就係想抽離一下,唔想咁快搞到咁複雜!

...
我地LEE D有家室嘅,要有分外情,搵嘅對手好重要!

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 09:51 PM 發表 查看引用來源

咪就係,細佬唔得用手同口都得架嘛。不過我懷疑佢同老婆都係咁,因為佢份人都幾自私。如果我諗嘅係啱,咁老實講做佢老婆都幾慘,30幾歲嘅性生活已經咁平淡,真係不如食自己好過!

ht ...
有時對一個人有感覺,唔一定要搞嘢。就算只係見下面或者擁抱下已經可以好滿足
做愛嘅時間每個人都唔同,但係如果可以用心去滿足對方,咁就ok啦!但如果只顧住滿足自己,咁仲點會有下次呢

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 09:42 PM 發表 查看引用來源

梗係想開心,其實食餐飯見下面都開心,咁如果有親蜜嘅行為就更加滿足啦,但係親蜜嗰十分鐘真係唔夠喉,好似食杯麵咁飽左肚但完全冇滿足感!最慘係佢就出左野啫,我咩到冇呀!

http://n ...
食飯係前菜,談情係主菜,親密行為係甜品

全餐啱嘛

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 09:47 PM 發表 查看引用來源

我都識分嘅,我絕對唔會為任何男人放棄自己嘅家庭,尤其係自己嘅小朋友,所以佢真係開左口好幾次我先肯同佢爆房,如果唔係,第一次見面就去搞啦,就係想抽離一下,唔想咁快搞到咁複雜!

...
good point

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 09:51 PM 發表 查看引用來源

ht ...
一睇就知自私啦

引用:

ht ...
咁真係幾慘,好在我仲識得點樣攪到我老婆潮吹,包唔會餓親佢:smile_o10:

引用:

ht ...
Exactly. 男人偶然快左出唔緊要,可以即刻抱實女人,濕吻繼續愛撫,手口並用;其實除左女人的肉體滿足,更重要既係令女方感到男方愛惜佢,而不是當洩慾工具。所以我一早估到你前度真係咁自己出完就算

引用:
原帖由 格雷大人 於 2014-7-24 10:08 PM 發表 查看引用來源

食飯係前菜,談情係主菜,親密行為係甜品

全餐啱嘛

咁就梗係最完美啦,可能我好幼稚,我仲好懷念拍拖嗰種feel!不過世事邊有咁完美呀,個甜品都係食一半咋,可能返屋企訓一覺發個靚夢仲開心!

佢好大男人ga?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆