上一頁下一頁
發新話題

(P.33連續4篇大結局)(更新P15.27,28相)不可能一起的他p.10.12.19.21.25

收藏  |  訂閱
526  118.3k

今日都幾忙。。,,,要放工先可以update

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 02:41 PM 發表 查看引用來源

等你呀!C姐

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 02:41 PM 發表 查看引用來源

support下你啦小师妹

long d 係辛苦d, 我都試過
不過同sis 你有d同,又有d唔同,唔同嘅係,
我同ex差不多次次見都會做,
每次見佢都要出3次,2次吹到射,1次插到射
有時佢會淨叫我吹,話吹得太舒服,搞到我想要都無得插,無得做真係好慘

師姐好好學喎,工餘時間都自修,真難得:smile_o12:
引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 12:25 AM 發表 查看引用來源
話說有次係交友APP 識左個男仔....都幾靚仔...但唔會諗邪野LA...都係當識個朋友..

咁傾左一排..(其實佢好忙..好耐先覆MGS)

見面..第一次食糖水..第二次話街好熱,不如去佢屋企...佢有個屋企長期空置的..

咁係 ...

只怪師姐技術太好啦:smile_o12:
佢事後無幫返你咩?
引用:
原帖由 kraxi 於 2014-6-9 05:25 PM 發表 查看引用來源
有時佢會淨叫我吹,話吹得太舒服,搞到我想要都無得插,無得做 ...

引用:
原帖由 kraxi 於 2014-6-9 05:25 PM 發表 查看引用來源
有時佢會淨叫我吹,話吹得太舒服,搞到我想要都無得插,無得做 ...
咁能正....簫后:smile_o09::smile_o09::smile_o09:

引用:
只能说你吹萧功力深厚

小師妹口技太好LA....師姐未夠班...

睇黎我D.POST都唔太吸引........

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-9 07:07 PM 發表 查看引用來源
小師妹口技太好LA....師姐未夠班...

睇黎我D.POST都唔太吸引........
点会呀,你也不错呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆