上一頁下一頁
發新話題

big 6嬸…40D的震撼(重口味)

收藏  |  訂閱
182  78.2k

開發後門之後的第二晚點解唔寫包膠分享下?

引用:
原帖由 qx_7 於 2014-3-6 02:11 PM 發表 查看引用來源
開發後門之後的第二晚點解唔寫包膠分享下?
第二晚基本上嘅屌西情況同第一晚冇大分別,第二晚又冇再插big 6嬸個菊花眼,佢話個屎眼仲赤赤痛,可能第一次被開發時太激烈,赤赤痛在所難免
反而老婆個屎眼雖然已經被我開發左,但佢並不熱衷比我插屎眼,舔舔錫鍚就ok,但視覺上big 6嬸個菊花眼比我老婆隻眼靓,完全沒有粒粒在菊花眼旁邊,甚美觀也…

附件

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-3-6 02:32 PM 發表 查看引用來源

第二晚基本上嘅屌西情況同第一晚冇大分別,第二晚又冇再插big 6嬸個菊花眼,佢話個屎眼仲赤赤痛,可能第一次被開發時太激烈,赤赤痛在所難免
反而老婆個屎眼雖然已經被我開發左,但佢並不熱衷比我插屎眼,舔 ...
開新post講下個老婆,好似幾樣衰下(自己),如果個老婆肯親自上嚟拍住我同大家傾的話又不同,興趣一定會大好多,一個人自吹自擂邊撚有興趣 !
大家話係唔搖係呢?

附件

你老婆親自上來,不就看到你這篇文。

引用:
原帖由 qx_7 於 2014-3-6 04:00 PM 發表 查看引用來源
你老婆親自上來,不就看到你這篇文。
我相信老婆唔會上來,佢肯上我都會開個新a/c,邊可能比佢睇撚到呢篇文

附件

自己真係接受唔到囉~~~
不過恭喜CHING食好野,,,!!

引用:
原帖由 eason_pong 於 2014-3-6 09:11 PM 發表 查看引用來源
自己真係接受唔到囉~~~
不過恭喜CHING食好野,,,!!
各有喜愛!

仲有冇UPDATE啊?

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-3-6 04:13 PM 發表 查看引用來源

我相信老婆唔會上來,佢肯上我都會開個新a/c,邊可能比佢睇撚到呢篇文

ching千萬小心,唔比得女人知,好撚大鑊

引用:
原帖由 哈佬吉爾 於 2014-3-6 02:32 PM 發表 查看引用來源

反而老婆個屎眼雖然已經被我開發左,但佢並不熱衷比我插屎眼,舔 ...
好有興趣欣賞下佢個屎眼,可否pm交流交流?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆