上一頁下一頁
發新話題

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

收藏  |  訂閱
743  38.5k

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 10:48 PM 發表 查看引用來源

我老公好憎share我哋啲嘢!我有時偷偷話比姊妹知!
而老公啲死黨會講呢啲嘢!特別係我老公呢啲有啲純潔ky有特別潤滑劑都唔知,都比佢哋教壞偷偷買番Ý ...
:smile_o01::smile_o01:有冇買埋toy同你玩

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 22:48 發表 查看引用來源

:smile_o01:我之前同班fd食飯, 有兩個朋友而家做緊小學miss和幼稚園miss
小學miss話佢有好多學生已經失左身, 跟住班男仔fd即時叫幼稚園miss介紹定d豬女比佢地認識
呢樣野.. 大家都知.. 現實係殘酷 :smile_o10:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 10:53 PM 發表 查看引用來源

哈哈... 佢學完野.. 對付你就好地地...  睇實佢喇.. :smile_o01:

i meant..  唔係打邊爐講呢 d 野..
而係 ..佢同我地班老友講.. 佢條女點服侍佢.. 用口點含佢..

咁你話, 如果同佢條女打邊爐 我地情何以 ...
我諗一班麻甩佬先會咁樣 share.. 一群朋友去 share 的話, 真係唔知要用對眼尊敬佢好, 定係唔好望.. 免得幻想

引用:
原帖由 hime2244 於 2013-10-13 10:50 PM 發表 查看引用來源

咁快要識定

豬女難求:smile_o01:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 10:56 PM 發表 查看引用來源

豬女難求:smile_o01:
唔一定要 豬女先好架

引用:
原帖由  於 2013-10-13 22:50 發表 查看引用來源

好自然地high個陣會叫停:smile_o05:
但佢一停又想佢地再插
你想既... :smile_o01:
引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 22:50 發表 查看引用來源

Agree but 真係粉色乳頭可遇不可求
你係咩色 .. :smile_o01::smile_o11:

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 10:51 PM 發表 查看引用來源

冇但佢之後有同我玩。最後原來佢有女友,我停了
真可惜

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 10:53 PM 發表 查看引用來源

醫生咁忙,仲更加難book:smile_o05:
醫生好難得又幾靚仔!
我想試下律師不過冇機會,我結婚了!
Sis 你想試乜職業?

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 10:49 PM 發表 查看引用來源

唉!可能佢係人妻:smile_40:
我都覺得係, 佢個時勁似係餓佐好耐咁
人妻可遇不可求, 仲要遇到個咁淫~真係好難得

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-10-13 10:53 PM 發表 查看引用來源

哈哈... 佢學完野.. 對付你就好地地...  睇實佢喇.. :smile_o01:

i meant..  唔係打邊爐講呢 d 野..
而係 ..佢同我地班老友講.. 佢條女點服侍佢.. 用口點含佢..

咁你話, 如果同佢條女打邊爐 我地情何以 ...
所以我咪有個post講澳洲之旅!

唉你個fd冇保護女友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆