上一頁下一頁
發新話題

同肥處女做左sp既經歷---更新文+波相(p.1,2,6,8,10,12,22,32,43,48)

收藏  |  訂閱
845  286.6k

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-4-5 05:33 PM 發表 查看引用來源
D原圖比我..我幫手打格仔:smile_47:
師兄講笑?lol
我打薄格呵呵

Support big ball

纯支持!!

引用:
原帖由 jason09 於 2013-4-5 06:48 PM 發表 查看引用來源師兄講笑?lol 我打薄格呵呵
要幾薄.
有幾薄.
:smile_34::smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 jason09 於 2013-4-5 12:30 AM 發表 查看引用來源
sp:嗯?做咩?
我:你企係到,我要後面入.
佢起身吉高個patpat,隻手禁住牆,正諗住帶套,佢話唔洗,話食左丸.不過我最後都係帶左,我無打算淨係做一次,廢時啦:smile_46:~
我拿拿聲帶完袋就係佢下面磨,好快就滑左入去.一插 ...
:smile_40::smile_40相好正:smile_o12:

引用:
原帖由 miss36D 於 2013-4-5 10:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_40::smile_40相好正:smile_o12:
你都好有料wo:smile_04:
讚賞!

引用:
原帖由 老公b 於 2013-4-5 08:47 PM 發表 查看引用來源
Support big ball

THANKS!

引用:
原帖由 尋找一個妳 於 2013-4-5 08:59 PM 發表 查看引用來源
纯支持!!
不純既支持係.......? :smile_53:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-4-5 10:22 PM 發表 查看引用來源
要幾薄.
有幾薄.
:smile_34::smile_34::smile_34:

:smile_46:盡量!

清明節後篇

上次打完後背式,今次打埋淨返個D~

之後重做左兩次(因為太耐無見喇呵呵,忍唔住係咁要佢)之後做左乳交+口交同埋正常位,正常位做我會Skip左唔打,因為係酒店破處未更.開始~~:smile_04:

我地係床到做完一次,攬住傾陣計當回下氣,佢挨係我手臂上面,對奶痴實我個身,下面d毛都貼實我.
搞到過左無幾耐,我又mi佢lin頭,佢即刻話
sp:等多陣先啦,e,淫蟲.
我:你講就咁講,但係你又個lin頭硬左喇wo.

知佢係半推半就,我梗係把握機會上啦.我縮返隻手等佢個頭訓係枕頭上面,我地kiss左一陣,
我條利係咁纏住佢條利,含住佢條利郁,佢都有回應返我,
愈鍚,我愈慢慢向下郁去錫佢其他地方.
我舐下條頸,佢同耳後,佢震左震,又扯哂氣,因為呢個位佢幾敏感.
我再店下佢個lin,果然又再硬d.我錫左佢鎖骨幾下,好快就跳左去鍚佢對奶.
我兩隻手擠佢個奶,將乳頭變得集中d,然後係咁推對奶,條溝即刻幾吋長,又搵隻手指夾下乳頭,搞到佢乳頭愈黎愈硬.

佢隻手都係到摸我,好細力咁摸,好挑逗既感覺.鳥低身開始舐對奶周圍,360度咁舐,
佢好似有d唔好意思,叫我唔好咁.
我見佢咁反應咁得意,即刻對佢笑左笑,又鍚下佢個咀,然後佢啜佢奶頭.
我將佢粒提子放入口,用條利係咁轉圈舐佢,佢個肚縮左縮,我就知佢好爽.
打圈舐完我叫佢自己夾對波集中d,佢自己禁住對波,
我雙手去捏佢奶頭,係咁拉長,一放手,佢粒lin就自己突起哂.
我搞左佢咁耐,係時候到佢服待下我喇.我擺支ky出黎卑佢,同佢講

我:自己將對波塗ky,之後你識既.(之後我拎左部相機對住佢)
sp:唔好咁近啦,好怪.(佢接左我支ky)
我:乖,自己搽,慢慢倒落去,之後自己玩下你對波.
佢嘖左我一下,之後大力按左按我下面.
sp:哼,我慢慢黎,等你下面谷爆佢.拿,我開始喇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆