上一頁下一頁
發新話題

(Update: 29 Mar)_我與公司的N小姐 (相:#11,106,184; 文:#32,82,113,131,167,183)

收藏  |  訂閱
217  171.9k

...For some reason, I think of fifty shades of grey lol
and that's fascinating~

引用:
原帖由 if_0714 於 2013-3-25 12:22 AM 發表 查看引用來源
...For some reasons, I think of fifty shades of grey lol
and that's fascinating~
well...at least I ain't an entrepreneur:smile_30:let alone being a successful one haha:smile_30:

以為系真的

引用:
原帖由 rgc72013 於 2013-3-25 12:35 AM 發表 查看引用來源
以為系真的

and wt do u mean by that?:smile_14:

引用:
原帖由 sleepingbeauty2 於 2013-3-21 02:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_39:when do u publish the next ?! Ur post is falling backward!!!

just updated la lol

引用:
原帖由 vincentsui 於 2013-3-21 05:16 PM 發表 查看引用來源
Keep continuing.....Support!!
thx so much for ur support bro!

好記得係一個星期六既下晝,我自己一個番左officeLBO. 大約七點幾既時候,office既人都已經走晒. 我係pantry沖左杯,不自覺咁行左入conference room.68樓望落去, 所有人都變得好細. legco building亦變得微不足道.68樓望出去, 我感覺到體內既ego係到不斷咁膨脹,直至整個我都被其所吞噬. 整個中環彷彿靜止左落黎. 原來每件事都有個銀碼. 原來我不過係另一個succumb to一張張Benjamin Franklinorganization kid.

我褲袋入面既iphone震左一震.只有兩個女人會係呢個時候text. 番左美國探親既母親大人呢個時候應該仲未起身.我知道係Nmsg. “Still working in office?” “Abt to leave actually.” “I mcoming up. Wait, will you?” “See me in the conference room.”

大約十五分鐘後,我聞到N慣常用既Chanel香水味.我另轉頭.N著左件深藍色未及膝既trench coat,又一對黑色既Christian Louboutin, 露出左佢修長美腿. 粉白色既頸,粉色既嘴唇,淡淡既妝.N既品味同elegance向來都令我非常著迷. N笑非笑咁行埋黎.“諗咩諗到入晒神呀?” “Prada?” “Burberry.”或者我對完全地征服女人既obsession實在太大, N簡短既答案就好似係對我既authority既一種挑釁. 我望左望件trench coat. N永遠都總係能夠睇透我既心理. 佢除左件trench coat, 放左係枱上面. N著左一條貼身既黑色連身短裙,同佢頸上既Tiffany necklace形成左好鮮明既contrast,亦將我既focus轉移到佢既乳溝上面.N既上圍並唔係特別豐滿,但正正因為咁, N整個既線條都好完美. “I like the necklace.” “That'swhy u bought it.” “I like u more.” N好甜咁笑左一笑.“That’s why u own me.”世界就係咁有趣,當你以為你得到左最終既勝利既時候,你會發現更多時候係因為對方願意俾你贏. 我攬住N,好好咁享受Chanel fragrance同中環既夜景呢個幾近完美既fusion.

係食飯既途中, N話佢準備左一份小禮物俾我,不過要我番到屋企先可以同佢一齊拆開黎睇.不意為意既我只係以為N好貼心咁買左我早幾日同佢講起既一對cufflinks. N總係好喜歡係我jar車既時候係我身上畫野.我一直都以為呢個係佢既一個小嗜好.直至到我終於忍唔住問佢畫緊咩既時候,我先知原來佢一直係到寫緊我個中文名,又或者係畫緊一個又一個既心. 有時我會諗,我真係deserve一個咁好既女仔為我做既咁多野咩...?

望住亂過亂葬崗既屋企,我同N都相望苦笑.N就好似一個小朋友咁拉左我入房.我知道係拆禮物既時候.只係份禮物同我所想像既有好大既出入.因為我收到既唔係expectedcufflink,亦唔係其他既accessories.拆禮物既亦唔係我,而係N.我見住N將佢身上既禮物紙慢慢拆開,直至到我清楚見到整個著住套黑色lace馬甲既N...N又再一次撩起我征服佢既慾望...

睇唔慣個字體.... 同埋D 字好似細左:smile_27:

定我近視又深左:smile_27:

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2013-3-25 11:00 AM 發表 查看引用來源
睇唔慣個字體.... 同埋D 字好似細左:smile_27:

定我近視又深左:smile_27:
我下次會留意下:smile_o13:

good post  support support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆