上一頁下一頁
發新話題

真人真事,我都唔知點算……

收藏  |  訂閱
195  77.5k

引用:
原帖由 skyskyhome 於 2013-1-15 12:31 PM 發表 查看引用來源

rl]

呢度開post唔係十個有九個咁十個有三四偷食個好未呀?再唔係有幾多個比你自己計囉!!!得未呀?幾多個根本唔係重點,係你自己get唔到我main point, 你覺得我老屈,咁你話我賤前又有無查過我有無係度出過偷食 ...
姐係言論自由係人都有... 但並非下下要用個賤字...
就算你無偷食.. 我都可以話你賤.. 因為你口臭 / 口衰 / 把口無品德 :smile_o05:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-1-15 04:07 PM 發表 查看引用來源

姐係言論自由係人都有... 但並非下下要用個賤字...
就算你無偷食.. 我都可以話你賤.. 因為你口臭 / 口衰 / 把口無品德 :smile_o05:
哈哈好心你想話人都唔好用埋同一個字! 你話得我照邏輯都要話埋自己一份唔該

引用:
原帖由 skyskyhome 於 2013-1-15 04:13 PM 發表 查看引用來源

哈哈好心你想話人都唔好用埋同一個字! 你話得我照邏輯都要話埋自己一份唔該

:smile_o06:  係的, 小人知罪 ... 最多我話你記得講野字眼不要帶任何大量貶詞...講野的手法並不該像一個判官一樣。
你岩晒呀... 覆埋呢句, 晚上我只 FOCUS 覆樓主

快d離開男友,你同eddide happy下先
佢係你鍾意個個type把握機會去馬,俾機會自己,亦都放過你男友
因為佢可以搵一個俾你更好

咁樣係雙贏,最後爆獲只有雙輸

好明顯只係為同你做愛
第一次見就食得,仲唔食住上
遲d佢會話怕女友睇唔開所以同住女友繼續住先,叫你等佢

係㕑房搞嘢,佢知唔知你食左藥?如果你無講佢知而佢問都唔問你內射,咁擺到明只想搞嘢求開心。但係如果係你主動話比人知你食左藥

係㕑房搞嘢,佢知唔知你食左藥?如果你無講佢知而佢問都唔問你內射,咁擺到明只想搞嘢求開心。但係如果係你主動講比人知你食左藥可以內射咁你已經自己揀左呢條路

真係覺得你的留言好有問題... 請自己留意... 既然你入得呢一度留言.. 跟遊戲規則吧

挑釁性言論

所有具有挑釁性言論的留言/帖子, 均會被判斷為違規 , 多次發出挑釁性言論者 , 即時禁言處理. 此等言論包括 :
7b. 挑釁性 / 針對性 / 攻擊性 , 使會員感覺被貶低, 縱使沒有使用粗暴言詞 , 由於有太多可能例子, 不能盡錄. ( 每帖扣20~50分不等 )

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-1-15 10:24 PM 發表 查看引用來源
真係覺得你的留言好有問題... 請自己留意... 既然你入得呢一度留言.. 跟遊戲規則吧

挑釁性言論

所有具有挑釁性言論的留言/帖子, 均會被判斷為違規 , 多次發出挑釁性言論者 , 即時禁言處理. 此等言論包括 :
7b ...
我問樓主有無講比人知自己食藥又關乜事呀? 你自己解釋下丫?!!!! 而家係你一次又一次撩我呀! 你自己上次一開口扣我帽子話我偷食自己又話人賤咪又一樣我都未同你計!我又唔係問你你咁大反應做咩!你自己其身不正收聲啦!

引用:
原帖由 skyskyhome 於 2013-1-15 10:55 PM 發表 查看引用來源

我問樓主有無講比人知自己食藥又關乜事呀? 你自己解釋下丫?!!!! 而家係你一次又一次撩我呀! 你自己上次一開口扣我帽子話我偷食自己又話人賤咪又一樣我都未同你計!我又唔係問你你咁大反應做咩!你自己其身不正收聲啦 ...
唔係我想挑... 而係你講野方式有問題

同埋邊度見到我其身不正過:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆