上一頁下一頁
發新話題

陪我成長的QQ們 (有相)

收藏  |  訂閱
519  217.3k

師兄,你就利害啦!瑪雅城個段好正啊!

C兄, 你D QQ女, 條條都好似幾正.

引用:
原帖由 九宵 於 2006-9-12 02:51 PM 發表
師兄的網上搜尋能力真係勁呀!!
師兄誤會了, 不是所有QQ都在網上認識的.
有些是先識人後QQ的.
而且每個QQ相識的方法可能都不盡相同,e.g. MSN, QQ, 聊天室等.
如單只用網上搜尋能力, 我想之前的QQ你一個也找不到!!

.

回復 #139 swlau 的帖子

你就好啦c兄~咁多qq陪你成長~

除了小弟外, 原來有C兄都見個QQ們, 真有緣份.
在此想再quote C兄們對話集中在此報告. 希望C兄不要介意.
也希望籍此間接增强報告的真確性~   

第四章   好耐冇見既短髮QQ

引用:
原帖由 januskwc  於 2006-8-15 06:35 PM 發表
師兄.我想請問.呢條女係咪叫阿香?係既話你唔使去搵佢喇...你一定會好失望...
引用:
原帖由 januskwc  於 2006-8-15 06:53 PM 發表
唔係短頭髮架師兄.你睇清楚.佢好似扎左頭髮.佢好似從來都係長頭髮.只會剪短前面.因為刺到佢眼睛不唔舒服...佢真人應該係似周迅多d...已經好多人咁講過...
http://www10.188channel.com/view ... ghlight=&page=6

由於有個別C兄對某QQ的真確性略有疑問, 很感激一些C兄為小弟挺身而出.
也能順便了解QQ的近况.

第十章        勁索QQ女      

引用:
原帖由 kitman33 於 2006-9-9 12:54 PM 發表
我做證人, 這個真是 深圳QQ女, 我和她聊過, 住上下沙後面的豪宅, 師兄的報告很真實, 她還在學電腦繪圖的, 其他兄弟, 不用多想, 已名花有主!
引用:
原帖由 kitman33 於 2006-9-10 03:22 AM 發表
師兄,我約過她,多不成功,這女子的心態都是聊天而已,我轉移目標好了,費事浪費時間,還是等你的下集更精彩。
http://www10.188channel.com/view ... ;extra=&page=17

多謝分享,呢章---我的重慶OL - 情慾瑪雅城 ,好精采

你個北京QQ好正......祝你成功吧

師兄叫到實幫手回啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆