上一頁下一頁
發新話題

ALL THE BROKEN DREAMS ( Part5 p.5 #67 Part6 P.8))

收藏  |  訂閱
647  26.3k

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-20 04:23 PM 發表 查看引用來源

我之前有個ex都係住村屋,所以我知道how is 好似戰鬥機咁 哈哈哈哈
我屋企都好多滅蚊既設備:smile_27:

如果你d皮係白白滑滑,同唔超過23歲,我就蝕低d同你交換啦
:smile_13::smile_13::smile_13:
計返上黎應該我蝕低 d 喎姐姐

引用:
原帖由 Vanlic 於 2012-6-20 04:28 PM 發表 查看引用來源

計返上黎應該我蝕低 d 喎姐姐
唔好叫我姐姐呀~~~~~€ >_____<
之前有幾個年紀比我輕的男孩都想追我,
怕怕>_<

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-20 04:34 PM 發表 查看引用來源

怕怕>_
話唔定我細過你架喎

你會唔會唔肯同我傾架

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-20 03:39 PM 發表 查看引用來源

哈哈,好呀,有機會一定會寫的!但他暫時不在HK
:smile_o01: 不在係指你有男友
定你將會搵一個外國男友:smile_o10:

我又黎支持

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-20 04:34 PM 發表 查看引用來源

怕怕>_
:smile_o01: 妹妹我大過你DD喎,唔洗怕怕,,,,

一些題外話:

大家可能會有些疑惑,為什麼我把標題all the broken dreams?其實這是Leona Lewis 那首yesterday的其中一句歌詞:

All the broken dreams takeeverything

Just take it away, but theycan never have yesterday

我喜歡這首歌,這也是其中一首歌那天在他的車上播放的,每一次我聽都想起他。或許有些人會覺得我太誇張,只是用自己幼稚的幻想把這場性愛包裝得很淒美,然後再沉倫在其中。

其實其實,我清醒得很,我已經過了那種「也許他會愛上我」的年紀,喜歡他還喜歡他,我對他壓根兒不抱著丁點兒的期待。沒甚麼的,我貪戀情,他貪戀慾,就這樣。

引用:
原帖由 Vanlic 於 2012-6-20 04:47 PM 發表 查看引用來源

話唔定我細過你架喎

你會唔會唔肯同我傾架
真定假>.<
愈講愈老,想點咼

引用:
原帖由 pakz 於 2012-6-20 04:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 不在係指你有男友
定你將會搵一個外國男友:smile_o10:
其實,有啲野唔方便講到咁白架嘛

引用:
原帖由 tina1223 於 2012-6-20 05:34 PM 發表 查看引用來源

其實,有啲野唔方便講到咁白架嘛

The other one?:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆