上一頁下一頁
發新話題

Love Game ( Update P.7 #95,p.12 #178,P.24 354#)

收藏  |  訂閱
523  42.8k

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-1 11:52 PM 發表 查看引用來源

喂~
我見成半版都係佢推上黎
全部都係回同一句野

灌水都要有誠意丫:smile_19:
唔好勞氣。

佢可能想Set個Bookmark,下次追得方便D。

唔知咁樣算唔算理由。:smile_34::smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2011-10-1 11:57 PM 發表 查看引用來源

唔好勞氣。

佢可能想Set個Bookmark,下次追得方便D。

唔知咁樣算唔算理由。:smile_34::smile_34::smile_34:
傻既,點會勞氣呢~

希望係咁啦~

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-9-30 12:58 發表 查看引用來源

那天我以為是酒,但後來我們散了才知道是人的關係令我醉了。
你都幾有詩意架播~  

個POST 好睇.. 等你.

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-2 00:00 發表 查看引用來源

傻既,點會勞氣呢~

希望係咁啦~
應該係開新 / 分身account... 唔夠分pm.. 咪乜Q 都覆一野囉~ :smile_46:

Support awaiting your update

回覆 1# 的帖子

你果句「有人利用你,有人想被你利用;」
令我諗起一首歌的歌詞,
Emily Browning的Sweet Dreams
唔知你有無聽過呢?

Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
.........................
Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

http://www.youtube.com/watch?v=lDPn4d651zM

P.S. 不過呢個世界係咁黑暗架啦!
希望你會搵到真正愛你的人啦!

waiting for part 2

這兩天都忙著跟朋友聚聚跟party, 星期天是我留給自己的日子。 終於有時間好好坐下來繼續寫了

咁就等睇野啦:smile_o12:
引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-2 10:03 AM 發表 查看引用來源
這兩天都忙著跟朋友聚聚跟party, 星期天是我留給自己的日子。 終於有時間好好坐下來繼續寫了

引用:
原帖由 tina1223 於 30-9-2011 12:41 PM 發表 查看引用來源
這是我第一次寫這樣的故事。是我的故事。

在第一個男人分手後還未到一年,我已經有了其他的5個男人。一年前的這個時候,我並不知道這個世界是這樣的,有人利用你,有人想被你利用;我始終沒有辦法憎恨那些人, ...
寫得好好,像愛情小說段,不俗,支持你請繼續

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆