上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.5k

老兄真羨慕你有如此嬌俏的好太太,入得睡房出得廳堂.

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-10 06:13 PM 發表 查看引用來源

阿嫂咁得couple兄讚賞,口才絕對不庸置疑, 請接受小弟(陰莖)欽敬 :smile_o06:
可能係我見識少0者,好唔好比你試下?哈哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 16:52 發表 查看引用來源

老兄,今日天氣太熱,咩都唔想娛~~~

收到vip 相未?有人話我咩vip係吹水呀
pm左你啦..都沒回應...:smile_o10:

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 06:51 PM 發表 查看引用來源

可能係我見識少0者,好唔好比你試下?哈哈哈哈哈哈哈哈
couple兄你過謙啦, 照片中雖然較暗,仍可看到couple嫂嘴仔比couple老二撐到脤卜卜,
可想而知couple嫂幾咁享受,正因為享受就有動力練得好口才對付couple兄呢,hehehe:smile_o12:

講開好多水,有d回憶可以講下

想當年未結婚時大家都係同屋企人住,要親熱只可以趁屋企冇人或者去旅行,不過實在機會唔多,我地又唔係會為搞野而特登去爆房果種,所以都幾苦惱

某次我地係 tst 唔記得咩地方暗地裡搞到著晒火,但係屋企有人唔返得去搞,兩口子係條街度不知幾徬徨,於是不停打電話去各大酒店睇下有冇房,結果打左10幾個電話,一係冇房,一係好撚貴,搞到d火都差不多熄,行下行下,突然望到維記個招牌,於是我就話,不如去時鐘,橫掂未去過,當見識下囉,老婆果時好純情架嘛,總係覺得係唔正經既人先會去時鐘,行到門口入定唔入呢?掙扎左一輪,我都唔理得咁多啦,一野夾左老婆行入去!!!!

上到房,原來時鐘就係咁既(好大鄉里)~~~果間房有3面牆鏡,真係幾正,自己心思思,從來都未試過對住鏡做,唔知咩feel呢?快手去沖涼先!!!! 出來之後就攬住老婆黎個激吻,錫下錫下行左埋去塊鏡牆,果度有張sofa,錫住坐低左,正面對住塊鏡

我係老婆耳仔邊講:老婆(果時雖然未結婚,不過都係叫老婆),知唔知你d毛毛好靚好性感呀?我好鐘意佢地呀!!!!
老婆(開始有d迷):係咩.....點靚呀.......
我:你自己睇下啦....
一野就將老婆擰轉身擘大對腳正面對住塊鏡,仲好撚近距離
老婆一望到鏡裡面既自己,開始係咁喘氣,因為咁大個女都未試過咁近距離望到自己個妹妹(想當年dc 仲係好貴既玩意,亦唔興自拍)
我就從後攬住佢,隻手就伸向d毛毛同粒豆豆係咁摸,老婆開始失控....流水....
老婆(好淫蕩既聲線):老公....我覺得自己好sexy呀.....係咪呀.....
我(手指加強力度同速度):何止sexy呀,簡直係淫娃咁呀
淫娃2個字剛剛講完,老婆就好大聲咁"呀!!!!!!!!!"左出黎,下面噴左第1束水柱出黎

如是者重覆左幾次,老婆d水幾乎山洪暴發,到停落黎休息時,發覺地下d水多到好似爆水管咁

休息完返上床繼續努力,我地在床頭對住塊鏡用狗仔,老婆從來都未見過自己個淫娃表情,刺激實在太大啦,幾乎我每抽插一下都噴一次水,換左幾個姿勢,高潮不斷,水亦噴到冇停過

到完事後望下張床,起碼3/4張床係濕晒的,仲有地下果一大攤,老婆覺得好唔好意思(驚執房阿姐笑佢喎),拿拿林沖涼換衫就走人了......

引用:
原帖由 逍遙自在任我行 於 2011-7-10 06:59 PM 發表 查看引用來源

pm左你啦..都沒回應...:smile_o10:
你一定冇睇#1 啦

*** 我pm得5條信息limit,所以請各位唔好pm我,我亦唔會回pm,有興趣大家交流下請email ***

*** 因為email太多,send到亂晒籠,所以暫停send相,vip師兄除外,各位多多包涵 ***

招呼不周多多包涵,得罪晒

多謝couple兄咁有心機寫出往事, 睇到小弟心猿意馬 真夠引人入性,
有如此溫馨往事 更能終成眷屬 真係只羨鴛鴦不羨仙

couple兄good post:smile_o12: 加油

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-10 08:10 PM 發表 查看引用來源
多謝couple兄咁有心機寫出往事, 睇到小弟心猿意馬 真夠引人入性,
有如此溫馨往事 更能終成眷屬 真係只羨鴛鴦不羨仙

couple兄good post:smile_o12: 加油
頭先一路呢篇回憶一路同老婆數,如果要將我地既性經歷寫晒出來,起碼要寫10個topic,真係冇力打咁多字 :smile_27:

一次過係公司睇晒咁多篇咁精采的經歷
樓主跟太太的性生活真的多姿多彩, 對於一向墨守成規的我們值得
借鏡,,
有時少許的刺激感 + 新鮮感 的確會增長雙方的性趣 甚至將感情昇華至
更高階段
最吸引的都係幻想比4個引版的網友搞, 文字的演繹令人至身於現實一樣 :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 08:17 PM 發表 查看引用來源

頭先一路呢篇回憶一路同老婆數,如果要將我地既性經歷寫晒出來,起碼要寫10個topic,真係冇力打咁多字 :smile_27:
由couple嫂一邊為couple兄吹奏一邊打出往事,我們一眾為你們搖(旗)吶喊加油,相信couple必能愈打愈起勁:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆