上一頁下一頁
發新話題

好懷念大陸落D啲日子

收藏  |  訂閱
183  24.3k

In conclusion, 往事只能回味:')

E + 那裡有得fing^^

引用:
原帖由 海棉體 於 2011-6-27 01:46 AM 發表 查看引用來源
如果冇記錯838之前叫哥登堡呀
係愛登堡呀唔該!!!!!!!:smile_38:

以前disco 年代真係好玩過依家酒吧年代lo~~ 最大分別係以前食左糖真係由 天黑玩到天光都咁hi:smile_30:   我05 年18歲先返去浦架haha  06年就係838識左條女一齊住到依家喇   果時838間埸真係養活左唔小人ar xd

引用:
原帖由 yiu1003 於 2011-7-19 01:52 發表 查看引用來源
以前disco 年代真係好玩過依家酒吧年代lo~~ 最大分別係以前食左糖真係由 天黑玩到天光都咁hi:smile_30:   我05 年18歲先返去浦架haha  06年就係838識左條女一齊住到依家喇   果時838間埸真係養活左唔小人ar xd
以前disco 年代真係好玩過依家酒吧年代, yes very agree

E+ no 糖食?@.@

引用:
原帖由 破產王 於 2011-7-19 11:50 發表 查看引用來源
E+ no 糖食?@.@

do not take this, say no

引用:
原帖由 sunboy36 於 2011-6-11 11:15 PM 發表 查看引用來源
雖然五六年冇落過D, 但每次聽番啲舊DISCO歌都好懷念以前啲日子, 重有一班朋友, 其實都幾感動….
傻傻咁溝女成日食檸檬:smile_30: 一班朋友好開心一齊跳舞
起初深由圳玩凱悅 /cyber / 838 ...
男人既憤場:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 stussy307 於 2011-6-26 01:53 AM 發表 查看引用來源
秋哥, 我地應該係同期既:smile_34:  
事關我喺深圳第一次就係去house, 見到好多女喺到fing水髮, 隔離就見到阿"二叻戚"girl喇, 不過佢應該都係自己去玩姐, 之後再去埋華爾街見識見識.
未喺深圳蒲 ...
power one 成曰試過同格棃台5識嘅人join玩, 好能夠pop果期:smile_34:
好彩玩金耐都冇事,有次格棃台好似係做消防,又take得,又飲得,真係5够佢地玩

回覆 1# 的帖子

我都係以前玩開口個幾間,我應該同你差不多年紀。2x  yaers?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆