上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
3.1k  75.9k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-13 10:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:  收根樣正呀~~你想結婚:smile_41:
唔係呀...咁我想自己搬出黎住...又想出架車仔...唔收心養性...邊有錢買:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-13 10:14 PM 發表 查看引用來源
唔係呀...咁我想自己搬出黎住...又想出架車仔...唔收心養性...邊有錢買:smile_o03:
奶都幾有理想下喎~~又車又樓

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-13 10:20 PM 發表 查看引用來源

奶都幾有理想下喎~~又車又樓
自己搬出黎住...再出架車仔...係香港地...唔係好難姐...我信我得架:smile_o05:
話時話...琴日係qq見返之前上佢屋企玩果個sn姐姐...我咪話佢同狗狗好熟既...原黎狗狗真係冇呃我...佢真係冇做...返左鄉下搵人結婚...收到呢個消息果下真係有少少咁多掛住佢:smile_o08:自從個eric介紹完優發生比我之後...我都係搵過佢一次...之後再冇搵過佢...覺得好似好唔捨得咁囉:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-13 10:23 PM 發表 查看引用來源
自己搬出黎住...再出架車仔...係香港地...唔係好難姐...我信我得架:smile_o05:
話時話...琴日係qq見返之前上佢屋企玩果個sn姐姐...我咪話佢同狗狗好熟既...原黎狗狗真係冇呃我...佢真係冇做...返左鄉下搵人結婚...收 ...
:smile_13: 可能99結完分~~再出黎做過呢~~

你去玩都幾有心架喎~~咁鬼記掛住d女既

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-13 10:23 PM 發表 查看引用來源
話時話...琴日係qq見返之前上佢屋企玩果個sn姐姐...我咪話佢同狗狗好熟既...原黎狗狗真係冇呃我...佢真係冇做...返左鄉下搵人結婚...收 ...
租層樓最少78差野啦~~養車又要56差啦~~話難唔難囉:smile_19:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-13 10:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 可能99結完分~~再出黎做過呢~~

你去玩都幾有心架喎~~咁鬼記掛住d女既
佢出唔出黎做唔係最大既問題...係我當初重覺得佢係吹水...雖然佢唔知...但係我硬係覺得我自己好似太唔信人...雖然又可能有人話"sn d女講既野你信?"/"sn d女完全唔洗理佢地點諗or感受...你比錢既...只係一宗交易":smile_o08:
但係我覺得我自己接受唔到呢件事/呢d說話...講真呀...就算你係街見到唔識既...撞到佢...你都會講唔多意思啦...
行街買野...同一間店買多幾次...同入面既sales都會熟d啦...
所以我唔相信d 女係完全冇感情囉...
呢個亦都係我點解去玩都咁有心既答案~:smile_o06:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-13 10:40 PM 發表 查看引用來源

租層樓最少78差野啦~~養車又要56差啦~~話難唔難囉:smile_19:
我想同fd一齊租住先咋~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-13 10:43 PM 發表 查看引用來源
佢出唔出黎做唔係最大既問題...係我當初重覺得佢係吹水...雖然佢唔知...但係我硬係覺得我自己好似太唔信人...雖然又可能有人話"sn d女講既野你信?"/"sn d女完全唔洗理佢地點諗or感受...你比錢既...只係一宗交易":smi ...
:smile_13: 禾唔係話茅理人地感受~~相對講企地都唔想同客人有感情姐~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-13 10:44 PM 發表 查看引用來源
我想同fd一齊租住先咋~
相處好~~同住難~~

我係呢邊見幾多同事老友~~因合租而最後反面:smile_39:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-13 10:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 禾唔係話茅理人地感受~~相對講企地都唔想同客人有感情姐~~
呢個我好明顯知...狗狗果時都對我忽冷忽熱...攬頭攬頸...一時就咩都唔講句...但係我睇得出好明顯我同佢既關係已經唔係客咁簡單囉...:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆