上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.4k

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 06:39 AM 發表 查看引用來源
3。老實講,過咗18歲其實都係好細個,好多野都會以為自己好ok,好明白,一定應付到。我以前都以為自己好多野好ok,好明白,一定應付到啦!依加睇番轉頭,咪一樣笑自己傻!回頭是岸,妳對哩段感情太投入喇!有D ...
"3。老實講,過咗18歲其實都係好細個,好多野都會以為自己好ok,好明白,一定應付到。"

認同。

"我以前都以為自己好多野好ok,好明白,一定應付到啦!依加睇番轉頭,咪一樣笑自己傻!"

哈哈,邊會得你一個係咁呀?有邊個唔係?

"回頭是岸,妳對哩段感情太投入喇!有D失理性喇!"

有幾多個女仔會係理性大於感性嘅呢?加上,愛情從來都唔理性架啦。哈哈

"一個年青人完完全全信另一個同樣年青嘅人講,就好似一個盲人只靠另一個盲人一樣,好容易會受傷。所以要多聽取不同嘅意見,細心加以分析才對"

所以我咪上嚟問多啲人囉

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 06:47 AM 發表 查看引用來源
4。明明係處又點會知多P好high呢?睇AV?東京好熱牙(哩句最好妳唔明啦 )?我都想!不過AV始終係AV,戲黎架!入面D女優又話處女之類,但細心搵十成十會搵到佢地D舊作。唔好信呀所以!多P就算好玩,都未必啱 ...
"4。明明係處又點會知多P好high呢?"

哈哈,你唔幾得我BF係M系嘅咩?而M系男仔係鍾意啲咩架?我同佢一齊咁耐,你估佢會唔會調教我呀啦?

"睇AV?東京好熱牙(哩句最好妳唔明啦 )?"

你話佢有無叫我睇呀啦?聽得明 哈哈

"不過AV始終係AV,戲黎架!入面D女優又話處女之類,但細心搵十成十會搵到佢地D舊作。唔好信呀所以!"

我緊係知啦,你當我Lulu呀 哈哈

多P就算好玩,都未必啱你哩D處女架!

唔知呀,睇吓點啦

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 06:54 AM 發表 查看引用來源
希望你懸崖勒馬!米咁老襯呀!
不過如果妳insist要去馬又唔知搵邊個好,歡迎妳搵我!
我好樂意為妳效勞 XD

唔知呀,但就算係都無你份,事關BF話我一應承佢之後,佢就會即刻帶我返日本,報讀輪姦學校。

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 07:00 AM 發表 查看引用來源
and, btw, you talk about how much he love you and how trust worthy he is because he has invest so much time on this relationship and so on... frankly, I won't trust that if I were u. At least I know a ...
A year is long? My BF and I, almost 10th anniversary la:smile_45:

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 07:28 AM 發表 查看引用來源
你係真日本人??
。。。請勿笑我太天真

はい、日本人です。haha, sky real  but why?---> ?

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-1-24 08:06 AM 發表 查看引用來源

希望你的選擇是正確的!
Thank you .=>

:') 次次都最後先回我

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-24 11:33 AM 發表 查看引用來源

唔知呀,但就算係都無你份,事關BF話我一應承佢之後,佢就會即刻帶我返日本,報讀輪姦學校。
哈哈 都話你地有晒安排架啦:')

引用:
原帖由 qpiqp 於 2011-1-24 08:09 AM 發表 查看引用來源
咁早起身嘅?有堂上?

我呢邊都唔係朝早。

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-20 08:23 AM 發表 查看引用來源
我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一先就畀人輪,佢話知我...,或者睇住我畀人...佢一定會好興奮wo. 諗落,其實真係幾激:smile_40:  

但係人哋真係好想將第一次畀BF呀。只不過,BF話佢好想試吓 ...
你 bf 叫你去做雞咁你去唔去?
白痴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆