上一頁下一頁
發新話題

舊同學個靚外母 (updated)

收藏  |  訂閱
199  110.0k

分享下,我依家系Singapore.

引用:
原帖由 YeYeCouple 於 2010-7-5 06:12 PM 發表 查看引用來源

同意,老實講,成五十歲人,若果又「好睇、好玩、好手感」當然冇得彈,但即使係假波,唔渣得,但好睇,一邊插佢時一樣提供到視覺的好享受,一樣收貨啦!唔使要求咁高既!
起來手感同真波99%一樣, 係瞓低身時比真波堅挺, 小佢時一樣搖搖下, 視覺享受不錯:smile_34:

你就爽啦XDDDD

今次可以怏D, 因為口岩啱買咗手寫板, 吓吓:smile_34:

引用:
原帖由 tiger115 於 2010-7-24 04:14 PM 發表 查看引用來源
今次可以怏D, 因為口岩啱買咗手寫板, 吓吓:smile_34:
ok, wait for your next sharing

引用:
原帖由 tiger115 於 2010-7-3 06:40 AM 發表 查看引用來源
1年前我食過一個 52歲 aunty (中學同學個外母), 新加坡華僑, 有錢人太太, 佢在新加坡生活, 住 Bukit Timah 區域, 大概近似香港的九龍塘地區, 不過就低密度好多, 同多好多樹木.

我同學太太好靚女, 佢地住係加拿大. ...
你咁識食?:smile_04: :smile_04: :smile_04:

新加坡萬x驅風油:smile_30:

引用:
原帖由 tiger115 於 2010-7-24 04:14 PM 發表 查看引用來源
師兄!努力呀!等你!

You guys are always dreaming .

真係爽死,諗起都覺得正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆