上一頁下一頁
發新話題

~覺得自己真係好衰女~

收藏  |  訂閱
508  51.3k

回覆 158# 的帖子

我地減少做愛既次數囉~因為咁先減少左~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 12:58 AM 發表 查看引用來源
有諗過打三個月一次個d,但係搞我荷爾蒙都係死,因為試過食避孕丸個排,情緒大起大落不特止,仲要血壓過高,有飛蚊症~
....紮左佢吧;

但怕你第時會後悔;但你都講到唔結婚唔生仔甘樣:smile_39:

回覆 160# 的帖子

其實有諗過落環,不過因為散左既關係,咁我地又stop左,又冇再提過呢樣野,不過好似好痛咁~:smile_35:

回覆 162# 的帖子

女仔都紮得架?係全身麻醉抑或?

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 12:58 AM 發表
有諗過打三個月一次個d,但係搞我荷爾蒙都係死,因為試過食避孕丸個排,情緒大起大落不特止,仲要血壓過高,有飛蚊症~
我都認同 ah 嘉講.... 妳不如紮咗佢算啦...

引用:
原帖由 ah嘉 於 2010-4-11 12:59 AM 發表 查看引用來源

落環怕佢又話唔鐘意啊呢D..

事前事後既我覺得都唔系個個受..

因為始終個個身體唔同..-_-

加上都影響"何"爾蒙個D..
玩得直擊真係要做足準備..點都要是但一樣..一係就尼m果三日內...
如果唔係奶親野真係無得怨..無準備o既話真係唔好亂玩呢瓣...

回覆 156# 的帖子

其實係真係射唔到,如果佢飲埋酒既,三個鐘都射唔出,仲要係冇套既情況下,其實佢呢方面有少少不洩吧~或許~

因為阿 C 對住我就冇呢個問題,大不了4-5分鐘就射左,所以問題應該唔係我度~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 01:01 AM 發表
其實有諗過落環,不過因為散左既關係,咁我地又stop左,又冇再提過呢樣野,不過好似好痛咁~:smile_35:
是為妳自己啊...
妳連自己都唔愛, 谁會愛妳呢?

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 01:02 AM 發表 查看引用來源
女仔都紮得架?係全身麻醉抑或?
女仔都有得紮;

但你要知道紮左真系無得返轉頭...

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 01:05 AM 發表 查看引用來源
其實係真係射唔到,如果佢飲埋酒既,三個鐘都射唔出,仲要係冇套既情況下,其實佢呢方面有少少不洩吧~或許~

因為阿 C 對住我就冇呢個問題,大不了4-5分鐘就射左,所以問題應該唔係我度~
咁正常o既..我飲左酒果時都係試過耐d先射...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆