上一頁下一頁
發新話題

唉!原來我沉了隻大話精..

收藏  |  訂閱
218  21.5k

引用:
原帖由 bryan2008hk 於 2010-3-9 05:27 PM 發表 查看引用來源

其實我都係捉下你字蚤,玩下你啫,唔駛咁認真~:smile_30:

夜場/日場咪又係雞,分別只係,夜場果啲好生意啲,日場嘅就冇咁好生意。亦係咁,通常日場冇夜場果啲咁索(唔知係咪心 ...
你知嗎!..夜場/日場是每月輪更一次的..不會長做一更:smile_44:

引用:
原帖由 bryan2008hk 於 2010-3-9 05:27 PM 發表 查看引用來源

其實我都係捉下你字蚤,玩下你啫,唔駛咁認真~:smile_30:

夜場/日場咪又係雞,分別只係,夜場果啲好生意啲,日場嘅就冇咁好生意。亦係咁,通常日場冇夜場果啲咁索(唔知係咪心 ...
我以為你唔知我講咩

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-9 05:35 PM 發表

你知嗎!..夜場/日場是每月輪更一次的..不會長做一更:smile_44:
我知吖,所以咪話「心理作用」居多囉!

到係果句信半成"即死"!:smile_45:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-9 05:35 PM 發表 查看引用來源

CHING,上去玩時玩,有啲嘢要記得帶(或戴),有啲嘢要忘記帶。

錢,你要記得帶,因為同隻雞交易要貨錢兩訖,冇拖冇欠。
Dom Dom你要記得戴,否則送個椰菜花或蕃石榴俾你就喊都無謂。
個腦你要記得帶,啲雞講嘅嘢,10句有11句係假,時常保持清醒狀態,唔好做老襯!

感情你唔好帶,歡場無真愛,講愛?隻雞都返鄉下搵大陸豬啦,人哋同聲同氣,嗌句交都有火花啲啦,駛搵你港燦?
充闊佬錢你唔好帶,夠叫雞就算,財多就有人要謀你副身家!

恭喜恭喜
你噤早發現佢有問題!

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-9 05:35 PM 發表 查看引用來源

細佬, 你明唔明人地講咩? 日/夜場既分別我諗大部分既師兄都清楚過你, 你唔駛甘黎解釋多一次, 佢地意思係日夜場都好, 都係一隻雞, 日頭夜晚都係比人扑架姐, 分別不大, 醒下啦, 比條女甘玩法重反面, 你都算係甘架啦:smile_o10:

歡場無真愛:smile_27:

回覆 167# 的帖子

佢話日場少啲嫖客,啲雞乾淨啲(都係心理上覺得):smile_14:

引用:

不如我地咁去分,日班一般d女會搵少左d「Call鐘多除外」,夜班相對會搵多一d,大部份性興奮都由入夜後才挑起

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆