上一頁下一頁
發新話題

はじめまして!私の處女作

收藏  |  訂閱
270  32.6k

引用:
原帖由 bebe-cc 於 2010-2-23 05:50 PM 發表

大家一齊得唔同國藉都有重大考驗啦,更何況有時佢要返日本,

如果我係你我都一定會有擔心,不過比d信心自己,大家相處最緊

要信任,坦承,我信你地2個咁樣相處一定可以到老:smile_o06:
係啊,信任真係好重要,不過我對自己有信心
多謝你祝福啊>.<好開心.. :smile_40:

引用:
原帖由 japandaisuki 於 2010-2-23 06:06 PM 發表 查看引用來源

係啊,信任真係好重要,不過我對自己有信心
多謝你祝福啊>.
唔駛咁客氣,大家識到已經係緣份,

最緊要大家珍惜對方,唔好比自己

後悔就得啦:smile_o06:

好羨慕樓主  真係好幸福可以由個post feel到:smile_40:

你宜加係美國:smile_41:

支持下先,
個post好sweet, 希望你同你男朋友會長長久久
仲可以學下日文, 我會不時update下你個post

引用:
原帖由 bebe-cc 於 2010-2-23 06:08 PM 發表

唔駛咁客氣,大家識到已經係緣份,

最緊要大家珍惜對方,唔好比自己

後悔就得啦:smile_o06:
HeHe嗯~!! 緣份真係要自己把握先會有結果~
就算天時地利人和幾夾都好,最後自己唔把握真係會白白錯過左:smile_40:

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2010-2-23 06:15 PM 發表
好羨慕樓主  真係好幸福可以由個post feel到:smile_40:
多謝哂啊:smile_40:

引用:
原帖由 japandaisuki 於 2010-2-23 06:34 PM 發表 查看引用來源

HeHe嗯~!! 緣份真係要自己把握先會有結果~
就算天時地利人和幾夾都好,最後自己唔把握真係會白白錯過左:smile_40:
因為我自己已經後悔左一次,我唔想你地似我都冇左先識珍惜,

所以命運掌握自己心度,你就同你男朋友一世咁sweet,我就繼續搵

我既緣份:smile_40:

引用:
原帖由 badman_in 於 2010-2-23 06:28 PM 發表
支持下先,
個post好sweet, 希望你同你男朋友會長長久久
仲可以學下日文, 我會不時update下你個post
多謝支持啊  我都會不時post新report嫁^^

引用:
原帖由 bebe-cc 於 2010-2-23 06:41 PM 發表

因為我自己已經後悔左一次,我唔想你地似我都冇左先識珍惜,

所以命運掌握自己心度,你就同你男朋友一世咁sweet,我就繼續搵

我既緣份:smile_40:
其實你錯過左哥次可能唔係真命天子,如果唔係個天都唔用俾你地分開
點都好啦! 祝你快D遇到你嘅真命天子^^ sweetsweet咁過每一天!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆