上一頁下一頁
發新話題

今次真係沉得抵~~~

收藏  |  訂閱
213  18.0k

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-1-16 11:52 AM 發表 查看引用來源

生態平衡係好重要

攪下攪下......

驚變生理及心理唔平衡遮:smile_44: (最嚴重係收支唔平衡)
如果到左呢個地步,就係轉女既時候了.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-1-16 11:58 AM 發表
我地係亂中有序, 矛咁易架 .  杏+橙係孝哥同埋得哥就真, 佢條帖摺埋lor,中哂.
有時玩得太清醒.....又好似 D 沉船 FANS 講既無 FEEL :')

我真係唔懂得咩叫愛情

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-1-16 12:02 PM 發表 查看引用來源

有時玩得太清醒.....又好似 D 沉船 FANS 講既無 FEEL :')

我真係唔懂得咩叫愛情
從來同d女一齊既時候禾都唔要自已清醒,一清醒就鳩軟, 好腩慘架. ching

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-1-16 12:07 PM 發表
從來同d女一齊既時候禾都唔要自已清醒,一清醒就鳩軟, 好腩慘架. ching
紀得過關後......醒返就得喇:smile_o12:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-1-16 12:09 PM 發表 查看引用來源

紀得過關後......醒返就得喇:smile_o12:
出去玩要求一日比一日高,樣靚固然重要,床技又要一定好.唔知乜野叫滿足,所以仍無止境地玩.

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-1-15 12:56 PM 發表 查看引用來源
有好多c兄都話大陸女仔好多都呃錢,又話歡場冇真愛,我真次係度分享下我而家同大陸女

朋友既野比大家知道,唔係晒命,只係想話比沉船既c兄知道,最緊要沉得開心,同埋唔一定

大陸個個女仔都係其他人想像中咁差既,我同 ...
你個女朋友沉船喇!
你個港男!

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-1-16 11:40 發表 查看引用來源

醉生夢死.....都要擁有既一件玩具(如果仲未破產或杏+橙 )
攬住佢我覺得系最幸福既港燦

good luck ching

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-1-16 10:07 AM 發表 查看引用來源
而家你唔認同既野係太多啦,你成日係度講佢洗錢夠豪,又買樓同居,乜春物春,將心比己,你既條件係邊?  再講佢係做媽咪,即係小姐出身,所謂揸鳩多過你用筷子,你出道太淺啦,你就快發達,唔阻你馬頭啦.:smile_42:
樓主靚仔呀嘛      我睇睇下認得佢    又話自己縱橫夜場好多年   同一POST又話自己小出黎玩咩都唔識嘛   
跟住又話屌佢果D師兄唔抵得佢之嘛
其實樓主係咪真係覺得自己好靚仔架呢???   
咁有自信用自己張相做頭像:smile_27:
呢度係講叫雞喎~~~唔係FACEBOOK黎    無女會迷你架:smile_30:

引用:
原帖由 迷之子 於 2010-1-16 03:57 PM 發表 查看引用來源
樓主靚仔呀嘛      我睇睇下認得佢    又話自己縱橫夜場好多年   同一POST又話自己小出黎玩咩都唔識嘛   
跟住又話屌佢果D師兄唔抵得佢之嘛
其實樓主係咪真係覺得自己好靚仔架呢???   
咁有自信用自己張相做頭像: ...
u仔自貼區夠大把人放頭像啦,discuss都有啦,想自己既空間唔好咁單調有咩問題:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆